Burcunuza Göre Yatak Odanız Ne Renk Olmalı? - Son Dakika
Ekonomi

Burcunuza Göre Yatak Odanız Ne Renk Olmalı?

Burcunuza Göre Yatak Odanız Ne Renk Olmalı?

Burçların kişilik üzerinde olduğu kadar duygular üzerinde de fazlasıyla etkili olduğu biliniyor. Bir renge, kokuya ya da bir şarkıya farklı duygusal tepkiler vermeye neden olan burç özellikleri, kişilerin beklentilerini ve psikolojik duygu durumlarını büyük oranda etkiliyor. Hava, su, ateş ve toprak olmak üzere 4 gruba ayrılan 12 burç için ortak birçok özellikten bahsedilebildiği gibi zıt ve birbiriyle çelişen burç özelliklerinden de bahsetmek mümkün oluyor. Aynı grupta yer alan burçların benzer

22.03.2018 20:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burçların kişilik üzerinde olduğu kadar duygular üzerinde de fazlasıyla etkili olduğu biliniyor. Bir renge, kokuya ya da bir şarkıya farklı duygusal tepkiler vermeye neden olan burç özellikleri, kişilerin beklentilerini ve psikolojik duygu durumlarını büyük oranda etkiliyor. Hava, su, ateş ve toprak olmak üzere 4 gruba ayrılan 12 burç için ortak birçok özellikten bahsedilebildiği gibi zıt ve birbiriyle çelişen burç özelliklerinden de bahsetmek mümkün oluyor.

Aynı grupta yer alan burçların benzer renklerden hoşlandığı ve birbirine yakın tarzlara sahip olduğu biliniyor. Günlük hayatında burcuna uygun renk tercihi yapan kişilerin daha aktif ve yüksek enerjili kişiler olduğu; zıt özelliklere göre renk seçimi yapanların ise büyük oranda motivasyon kaybı yaşadığı düşünülüyor. Bu durumda, günlük kıyafet seçiminizden ev dekorasyonuna kadar her alanda size uygun olan renkleri tercih etmeniz, örneğin burcunuza göre yatak odası rengi belirlemeniz, daha keyifli bir güne başlamanızı ve tüm gün yüksek motivasyona sahip olmanızı sağlayabiliyor.

Koç, akrep ve aslan burçları için ideal yatak odası rengi:

Bu üç burç özellikleri değerlendirildiğinde, yüksek motivasyona ve pozitif enerjiye sahip olmalarını sağlayacak olan doğru rengin kırmızı olduğu görülüyor. Pozitif enerji ile birlikte ruhsal dinginlik sağlayacak olan kırmızı tonlarının, yatak odalarında tercih edildiğinde etkili bir uyku ve dinlenme fırsatı yarattığı düşünülüyor. Siz de bu burçlardan birine sahipseniz, burcunuza göre yatak odası rengi için en doğru renk olan kırmızı tonlarını tercih edebilirsiniz.

Boğa ve yengeç burçları için ideal yatak odası rengi:

Fazlasıyla duygusal olan ve sürekli güven ihtiyacı duyan bu iki burç için en ideal rengin yeşil ve tonları olduğu söylenebilir. Boğa burcu için parayı ve dolayısıyla güveni; yengeç burcu için ise doğayı ve dolayısıyla güveni simgeleyecek olan yeşil tonlarının, yatak odalarında tercih edilmesi güne güven dolu bir başlangıç yapma şansı yaratıyor.

Kova, balık, ikizler ve terazi burçları için ideal yatak odası rengi:

Ayrı gruplarda yer almalarına ve çok farklı özelliklerle tanınmalarına rağmen, geniş hayal gücüne sahip olan bu dört burç için en ideal rengin gökyüzünü anımsatan mavi renk ve tonları olduğu biliniyor. Burcunuza göre yatak odası rengi belirlemek isteyen kova, balık, ikizler ve terazi burçlarından biri iseniz; mavi ve tonları ile dekore edeceğiniz yatak odanız sayesinde iyi bir dinlenme ortamına ve gökyüzü kadar parlak bir güne başlama imkanı bulabilirsiniz.

Yay ve oğlak burçları için ideal yatak odası rengi:

İyimser yay burcu için iç açıcı lila, leylak ve mor gibi renklerin tercih edilmesi önerilirken; disiplinli, ciddi ve idealist oğlak burçları için gri, lacivert ve siyah gibi daha ağır renklerin seçilmesi öneriliyor.

Kaynak: Milliyetemlak.com

Son Dakika Ekonomi Burcunuza Göre Yatak Odanız Ne Renk Olmalı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri'de Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi kapsamında çiftçilere 700 ton tohum dağıtıldı
    23:17 Kayseri'de Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi kapsamında çiftçilere 700 ton tohum dağıtıldı

    Kayseri'de düzenlenen törende, Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi kapsamında çiftçilere 700 ton sertifikalı nohut, aspir, yeşil mercimek, sorgum sudan ve kuru fasulye tohumu dağıtıldı. Kayseri'nin tarım ve hayvancılıkta önemli bir noktada yer aldığı belirtilirken, proje kapsamında son 4 yılda 8 bin ton muhtelif tohum dağıtımı gerçekleştiği ve 400 bin dekar alanın tarımsal üretime kazandırıldığı ifade edildi.

  • TİP İstanbul İl Örgütü, Asgari Ücret Artışı İçin Protesto Etti
    22:03 TİP İstanbul İl Örgütü, Asgari Ücret Artışı İçin Protesto Etti

    Türkiye İşçi Partisi (TİP) İstanbul İl Örgütü, hükümete gönderdiği açık mektupta asgari ücretin yılda bir kez artmasını isteyen Merkez Bankası Başkanı ve bu yıl asgari ücrete ikinci bir zam yapılmayacağını söyleyen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ı Merkez Bankası önünde düzenlediği basın açıklamasıyla protesto etti. TİP üyeleri, Merkez Bankası Başkanı'nın hemen görevden alınmasını istedi.

  • Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde Ayarlama ve Başlatma Safhası Başladı
    19:56 Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde Ayarlama ve Başlatma Safhası Başladı

    Akkuyu Nükleer AŞ Üretim ve İnşaat Organizasyon Direktör Yardımcısı Denis Radchenko, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde (NGS) ayarlama ve başlatma safhasının santralin ömrü için çok önemli bir aşama olduğunu belirtti. Radchenko, birinci ünitede nükleerle ilgili binalarda ana inşaat çalışmalarının tamamlandığını ve şu anda ayarlama ve başlatma çalışmalarına kapsamlı olarak başladıklarını söyledi. Kontrollerin ardından sıcak ve soğuk deneme aşamasına geçileceğini belirten Radchenko, bu yılın sonuna kadar birinci ünitede ilk test elektrik enerjisini elde etmeyi planladıklarını ifade etti.

  • Söğütlü OSB'de 40 firma ile sözleşme imzalandı
    19:34 Söğütlü OSB'de 40 firma ile sözleşme imzalandı

    Sakarya'nın Söğütlü ilçesinde kurulması planlanan karma organize sanayi bölgesinde yatırım yapmak isteyen 40 firma ile sözleşme yapıldı. Söğütlü Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ön tahsis protokol toplantısı, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) meclis salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan yetkililer, yatırımcıların seçimi konusunda titiz davrandıklarını ve Söğütlü OSB'nin şehrin ihracat hedeflerine katkı sağlayacağını belirtti. Yeni OSB'nin kurulmasında emeği geçenlere teşekkür edildi ve yatırımcı firmalarla ön sözleşme imzalandı.

  • Van TSO, 'K' Türü Yetki Belgesi Verme Yetkisini Tekrar Aldı
    19:19 Van TSO, 'K' Türü Yetki Belgesi Verme Yetkisini Tekrar Aldı

    Van Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Necdet Takva, Van'da her türlü yük taşımacılığı yapanlara 'K' Türü yetki belgesi verme yetkisini tekrar kazandıklarını açıkladı. Uzun süren çalışmalar sonucunda yetkinin geri alınmasıyla Van TSO'nun itibarının geri kazanılacağı ve kullanıcıların işlemlerinin kolaylaşacağı belirtildi.

  • Türk Müteahhitler Birliği Başkanı: Türk müteahhitliği dünyada bir marka haline geldi
    19:13 Türk Müteahhitler Birliği Başkanı: Türk müteahhitliği dünyada bir marka haline geldi

    Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren, Türk müteahhitliğinin dünyada bir marka haline geldiğini belirterek, Avrasya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkelerinde çalıştıklarını ve Sahra Altı Afrika bölgesindeki faaliyetlerini artırdıklarını söyledi. Türk müteahhitlik firmalarının mart sonu itibarıyla 136 ülkede, 507 milyar dolar tutarında 12 binin üzerinde proje üstlendiği ifade edildi.


Advertisement