Burdur Acemi Erler Yemin Etti - Son Dakika
Güncel

Burdur Acemi Erler Yemin Etti

Acemi erler yemin ettiBURDUR 58. Piyade Eğitim Alayı Binbaşı Maruf Kışlası'nda, 1997-1 tertip 2'nci kademe erler için yemin töreni düzenlendi.

07.04.2017 19:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Acemi erler yemin etti

BURDUR 58. Piyade Eğitim Alayı Binbaşı Maruf Kışlası'nda, 1997-1 tertip 2'nci kademe erler için yemin töreni düzenlendi.

Yemin törenine, Vali Şerif Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Duygulu, 3'üncü Piyade Tugay Komutanı Albay Tahir Savran, 58.Piyade Alay Komutanı Albay Hakan Tutucu, İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar, İl Jandarma Komutanı Albay Tayfun Dündar, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Burdur İl Temsilcisi Hasan Okyar ve asker aileleri katıldı.

Törende, birlik sancağının yerini almasının ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Daha sonra 1997-1 tertip 2'nci kademe 624 acemi er yemin etti.

Törende, acemi erler adına yaş kütüğüne plaket çakılmasının ardından kışlaya ilk katılan er ile askerlik görevlerini Burdur 58. Piyade Eğitim Alay Komutanlığı'nda yapmış asker yakınlarına protokol üyeleri tarafından katılım belgeleri ve hediyeleri verildi.

3'üncü Piyade Tugay Komutanı Albay Tahir Savran'ın konuşmasının ardından tören, Piyade Marşı'nın okuması ve tören geçişiyle tamamlandı.

Burdur Acemi Erler Yemin Etti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur Acemi Erler Yemin Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement