Burdur Attder'den Öğrencilere Kitap ve Ayakkabı - Son Dakika
Güncel

Burdur Attder'den Öğrencilere Kitap ve Ayakkabı

Attder'den öğrencilere kitap ve ayakkabıACİL Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği (ATTDER) Burdur Şubesi tarafından 25 öğrenciye ayakkabı ve kitap hediye edildi.

22.05.2017 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Attder'den öğrencilere kitap ve ayakkabı

ACİL Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği (ATTDER) Burdur Şubesi tarafından 25 öğrenciye ayakkabı ve kitap hediye edildi.

Daha önce merkeze bağlı Aziziye Köyü'ndeki 60 öğrenciye ayakkabı ve kitap yardımında bulunan ATTDER Burdur Şubesi, bu defa da Tefenni İlçesi'ne bağlı Yaylaköy'de ve Hasanpaşa'da 25 öğrenciyi mutlu etti. Dernek Başkanı Esengül Aladağ ve beraberindeki MAKÜ Paramedik Bölümü öğrencileri Tefenni Kaymakamı İlker Eker'i ziyaret etti.

Burdur Tefennililer Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile işbirliği içerisinde Yaylaköylü çocuklara ayakkabı ve kitap götürdüklerini belirten ATTDER Şube Başkanı Esengül Aladağ, "Yürüyerek gidemedikleri yerlere okuyarak giden nesiller istiyoruz. Kırsalda yaşayan çocukların merkezde yaşayanlara göre daha zorlu şartları var. Bu yüzden bu projeyi başlattık ve çocuklarımıza mutluluk katmak için çalışıyoruz. Her şey çocuklar için" dedi.

Köy Muhtarı Ahmet Erbil, emeği geçenlere teşekkür etti.

Yaylaköylü çocuklar ayakkabı ve kitap tesliminin ardından sandalye kapma, balon patlatma gibi oyunlar oynadı. Tiyatrocu Tevfik İnceoğlu ile Ali Kaplan tarafından Hacivat ve Karagöz oyunu ise öğrencileri kahkahaya boğdu.

Burdur Attder\'den Öğrencilere Kitap ve Ayakkabı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur Attder'den Öğrencilere Kitap ve Ayakkabı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement