Burdur Bülent Serttaş Coşturdu - Son Dakika
Güncel

Burdur Bülent Serttaş Coşturdu

Bülent Serttaş coşturduBURDUR'un Çavdır İlçesi'ne bağlı Söğüt Beldesi'nde bu yıl 14'üncüsü düzenlenen Domates ve Kültür Festivali'nde sahne alan Bülent Serttaş katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı.

29.07.2017 13:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bülent Serttaş coşturdu

BURDUR'un Çavdır İlçesi'ne bağlı Söğüt Beldesi'nde bu yıl 14'üncüsü düzenlenen Domates ve Kültür Festivali'nde sahne alan Bülent Serttaş katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Domates ve Kültür Festivali'nde şarkıcı Bülent Serttaş konser verdi. Vali Şerif Yılmaz, Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Çavdır Kaymakamı Abdullah Şahin, İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Bağcı ile binlerce vatandaşın izlediği konserde Bülent Serttaş sevilen parçalarını seslendirdi. Serttaş'a konser sonunda bir kasa Söğüt domatesi hediye edildi. Bülent Serttaş'tan önce sahne alan Ozan Nihat, Aşık Kazanoğlu, Muhsin Yaralı ve Yaşar Demiroğlu da aşıklık geleneğinden örnekler sundu.

Vali Şerif Yılmaz, "Bugün Söğüt'te seracılık yapan kardeşlerimiz 10 yıl öncesine kadar Antalya'da, Kumluca'da işçi ve ortakçı olarak çalışıyordu. Ama bugün uygulanan olumlu politikalar ile kendileri iş sahibi oldu. Kendi işlerinin patronu oldu. Bugün dünyaya kendi ürününüzü satmanın onurunu yaşıyor ve bugün burada bu şenliği hak ediyorsunuz" dedi.

Söğüt Belediye Başkanı Salih Yavuz da Söğüt'ün domatesin başkenti olduğunu söyledi.

Festival kapsamında Söğüt Belediyesi hizmet binası ile yapımı tamamlanan ilave hal binalarının açılışı da gerçekleştirildi.

Burdur Bülent Serttaş Coşturdu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur Bülent Serttaş Coşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement