Burdur Cezaevinde Kan ve Kök Hücre Bağışı - Son Dakika
Güncel

Burdur Cezaevinde Kan ve Kök Hücre Bağışı

Cezaevinde kan ve kök hücre bağışıBURDUR E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda personelin katıldığı kan ve kök hücre bağışı kampanyası yapıldı.

11.11.2017 10:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cezaevinde kan ve kök hücre bağışı

BURDUR E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda personelin katıldığı kan ve kök hücre bağışı kampanyası yapıldı.

Burdur Cezaevi'nde 29 Ekim- 4 Kasım Kızılay Haftası dolayısıyla düzenlenen kampanya kapsamında Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı, Cezaevi Savcısı Atilla Boztoprak, Cezaevi Müdürü Ali Başekin, Cezaevi Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Hakan Şimşek ile kurum idari personeli ve infaz koruma memurları kan ve kök hücre bağışında bulundu.

Kan bağışı öncesinde Kızılay Kan Merkezi yetkilisi Özgür Beken tarafından personele 'Kan Bağışı ve Önemi' konulu konferans verildi.

Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı, toplumsal sorumluluk ve farkındalığı artırmak adına kan bağışı kampanyalarını desteklediklerini ve önemli bulduklarını belirterek, "Kan bağışı kampanyasına katılan başta kurum müdürü olmak üzere tüm personele teşekkür ediyorum. Kök hücre bağışının da çok önemli olduğunu düşünüyorum. İnşallah ihtiyacı olanlara fayda sağlayacaktır" dedi.

Cezaevi Müdürü Ali Başekin de konferansta kan ve kök hücre bağışının öneminin anlatıldığını ve personelin bilgilendirildiğini kaydetti.

Burdur Cezaevinde Kan ve Kök Hücre Bağışı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur Cezaevinde Kan ve Kök Hücre Bağışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement