Taşlara Çarpan Araç Takla Attı: 2 Ölü - Son Dakika
Güncel

Taşlara Çarpan Araç Takla Attı: 2 Ölü

Burdur'da, yol kenarındaki taşlara çarptıktan sonra takla atan hafif ticari araçtaki 20 yaşındaki Durmuş Taş ve 16 yaşındaki Mehmet Koçer yaşamını yitirdi.

28.08.2018 09:30  Güncelleme: 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur'daki bir hafif ticari araç yol kenarındaki taşlara çarptıktan sonra takla attı. Aracın içinde bulunan 20 yaşındaki Durmuş Taş olay yerinde hayatını kaybetti. Yan koltukta oyutan 16 yaşındaki Mehmet Koçer hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayata tutunamadı

YOL KENARINDAKİ TAŞLARA ÇARPTI, TAKLA ATTI

Yeşilova ilçesi Başkuyu köyünden Burdur'a gelen Durmuş Taş yönetimindeki 15 LH 362 plakalı hafif ticari araç, saat 01.30 sıralarında Çendik köyü yakınlarında yol kenarındaki taşlara çarptıktan sonra takla attı. Kazada Durmuş Taş ile birlikte araçta bulunan Mehmet Koçer ağır yaralandı.

Taşlara Çarpan Araç Takla Attı: 2 Ölü

ARACIN İÇİNDE SIKIŞTI

Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve AFAD ekipleri geldi. Durmuş Taş'ın yaşamını yitirdiği belirlenirken, hurdaya dönen araçta sıkışan Mehmet Koçer ise Burdur Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldıktan sonra ambulansla Burdur Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Mehmet Koçer de burada yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

Taşlara Çarpan Araç Takla Attı: 2 Ölü
Taşlara Çarpan Araç Takla Attı: 2 Ölü
Taşlara Çarpan Araç Takla Attı: 2 Ölü
Taşlara Çarpan Araç Takla Attı: 2 Ölü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Taşlara Çarpan Araç Takla Attı: 2 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • CANAVARIN AĞA BABASI: TÜM KAZALAR KEŞKE TEK TARAFLI BÖYLE OLSADA BAŞKASINI CANI YANMADAN MUTLU OLURUM 200 KÖKLERSE BÖYLE MOTORUNU ATARSIN ARAÇTAN ADAM GİBİ KURALLARI UYSAN NE KAYBEDERDİN HİÇ GECE GECE BASILIRMI DİNGİLİ KIRIK HERİFLER SİZİ DAĞA ÇARPIN TAŞA ÇARPIN AMA NOLURSUNUZ BAŞKA MASUMLAR ÇARPMAYIN HELVANIZI DA KARILDI APTAL LAR SÜRÜSÜ SİZİ ARABAYI ACIDIM ÖLENLERİ DEYİL Bİ DÜŞÜNÜN KIZMADAN KENDİNİZİ YARGILAYINYAVAŞ GİDEN EVİNE HIZ YAPAN MEZARA GİDER BÖYLE HASARLI ARAÇLARIÇEŞİTLİYERLEREKOYUNKİGÖRÜLSÜ 4 4 Yanıtla
  • Vay: İbretlik çokta ibret alan yok 1 0 Yanıtla
  • AHMET MİTHAT: ARABALAR ÇOK KÖTÜ OLUMLU KAZALARIN ÇOĞU DANDİK YOLLARDA VE KONTROLSÜZ KAVŞAKLARDA OLUYOR 0 1 Yanıtla
  • çauş: yazık................... 0 0 Yanıtla

Advertisement