Burdur'da Trafik Kazası - Son Dakika
Güncel

Burdur'da Trafik Kazası

Burdur\'da Trafik Kazası

Burdur'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden MAKÜ Öğretim Görevlisi Zeki Özer için üniversitede tören düzenlendi.

20.12.2012 15:24  Güncelleme: 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Zeki Özer için üniversitede tören düzenlendi.

MAKÜ Konferans Salonu'ndaki törende Özer'in hayatı ve yaptığı akademik çalışmalar hakkında bilgi verildi. Burada konuşan MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Saatcı, nadide ve müstesna bir kişiyi kaybetmenin acısını yaşadıklarını söyledi.

Hiçbir söz ve tesellinin bu acıyı azaltmayacağını belirten Saatcı, "Zeki hocamız kendisiyle, çevresiyle ve bütün insanlıkla barışık, nadide bir kişilikti. Yeri hiçbir zaman doldurulmayacak. Unutulmayacak, unutturmayacağız. Onun yetiştirmiş olduğu öğretmenler, Türk Milli Eğitimi'ne hizmet ettiği müddetçe Zeki Özer yaşayacak. Mekanı cennet olsun. Allah hepimize sabır versin" dedi.

Daha sonra Burdur Müftüsü Osman Artan'ın dua okuduğu törene Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Özer'in cenazesi, ikindi vakti Ulu Cami'de kılınan cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

-Olay-

Zeki Özer'in (49) kullandığı 15 AS 447 plakalı otomobil, Manastır Kavşağı'nda E.K. idaresindeki 06 KBG 65 plakalı kamyonetle çarpışmış, kazada ağır yaralanan Özer, kaldırıldığı Burdur Devlet Hastanesi'nde müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Muhabir: Gökmen Yüce

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - BURDUR

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Burdur'da Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement