Burdur - Gençlerden Vali Kürklü'ye Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Burdur - Gençlerden Vali Kürklü'ye Ziyaret

Burdur'da Gençlik Haftası dolayısıyla sporcular ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri Vali Hasan Kürklü'yü ziyaret etti.

15.05.2015 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur'da Gençlik Haftası dolayısıyla sporcular ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri Vali Hasan Kürklü'yü ziyaret etti.

Burdur'da Gençlik Haftası dolayısıyla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Kemal Sever, Şube Müdürü Efe Teke ve muay thai sporcusu Behçet Çoban, Türkiye üçüncüsü judocu Mehmet Karaoğlan, milli güreşçi Meral Özen ve Neyzen Rukiye Selçuk, Vali Hasan Kürklü'yü ziyaret etti.

Gençlik Haftasını kutlayan Vali Hasan Kürklü, gençliğe ülkenin yarınları olarak baktıklarını söyledi. Vali Kürklü, "Gençlik bizim için önemli. Tabiri caizse sizlere yarınlarımız olarak bakıyoruz, ülkenin geleceği olarak bakıyoruz. Sizlerin bedenen ve ruhen sağlıklı olmanız çok çok önemli. Sporu önemsiyoruz. Benim en büyük ideallerimden bir tanesi ilkokuldaki öğrencilerin tamamının bir spor branşıyla uğraşması. Bizim toplumda çok yanlış bilinen bazı şeyler var maalesef. Sporla uğraşırsa derslerinden geri kalacağı gibi bir algı var. Oysa tam tersi. Sporla uğraşan çocuğun hem kendine özgüveni geliyor hem enerjisini sporda harcadığı için başka yollara tevessül etmiyor. Dolayısıyla hem sporcu ahlakı kazanıyor hem spor yapan hem dersine çalışan pırıl pırıl gençler yetiştirmek istiyoruz" dedi.Ziyaret sırasında Neyzen Rukiye Selçuk kısa bir ney dinletisi sundu. Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Gençlik Merkezi üyeleri huzurevi ve özürlüler okulunu ziyaret edecek, cezaevindeki gençlerle futbol ve voleybol müsabakaları yapacak.Gençlik Haftası kapsamında düzenlenen 3 bin metre genç kız ve erkekler koşu yarışmasında dereceye girenlere de ödülleri Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törenle verildi. Genç kızlarda Elif Sultan Buruş birinci, Fatma Kutcebe ikinci, Sunay Toprak üçüncü, Yasemin Zengin dördüncü sırada yer alırken, genç erkeklerde ise Furkan Aksoy birinci, Mihrullah Muradi ikinci, Oğuz Kağan Dodurga üçüncü, Muhammed Ziya Ahmedi de dördüncü oldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur - Gençlerden Vali Kürklü'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement