Burdur Pazarda Kalp Masajı Eğitimi - Son Dakika
Güncel

Burdur Pazarda Kalp Masajı Eğitimi

Pazarda kalp masajı eğitimiACİL Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Burdur Şubesi tarafından semt pazarında vatandaşlara kalp masajı hakkında eğitim verildi.

24.05.2017 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pazarda kalp masajı eğitimi

ACİL Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Burdur Şubesi tarafından semt pazarında vatandaşlara kalp masajı hakkında eğitim verildi.

Dernek Başkanı Esengül Aladağ ve Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Paramedik Bölümü öğrencileri tarafından semt pazarında vatandaşlara, kalp krizi geçiren birisiyle karşılaştıkları takdirde nasıl davranacakları, kalp masajının nasıl yapılacağı hakkında uygulamalı eğitim verildi. Dernek olarak kamu kurum ve kuruluşlarının çalışanları ile anaokulu öğrencilerine eğitim verdiklerini anlatan Dernek Başkanı Esengül Aladağ, "Yaptığımız eğitimlerde nasıl hayat kurtarılacağı yolunda basit uygulamaları göstermiştik. Bugün de hayat kurtarmak çok önemli dedik, içinde sevdikleriniz var dedik ve halkımıza kalp masajı, suni solunum yapıp yapmadıklarını sorduk, nasıl yapılması gerektiğini anlattık. Temel yaşam ve ilk yardım müdahalelerini öğretmeye çalıştık" dedi.

Burdur Pazarda Kalp Masajı Eğitimi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur Pazarda Kalp Masajı Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement