Burdur Tsm Korosu Konser Verdi - Son Dakika
Güncel

Burdur Tsm Korosu Konser Verdi

Tsm Korosu konser verdi*- BURDUR'da Halk Eğitim Merkezi Türk Sanat Müziği Korosu konser verdi.

18.05.2017 13:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tsm Korosu konser verdi

*- BURDUR'da Halk Eğitim Merkezi Türk Sanat Müziği Korosu konser verdi.

Burdur Halk Eğitim Merkezi Türk Sanat Müziği Korosu'nun konseri Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Konferans ve Sergi Salonu'nda yapıldı. Konseri İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Bağcı, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ömer Akan, Halk Sağlığı Müdürü Sevinç Sütlü, Ak Parti İl Başkanı Süleyman Faki ile vatandaş izledi.

Konserin ilk bölümünde Zafer Danacı yönetimindeki Halk Eğitim Merkezi Türk Sanat Müziği Korosu 'Nihavend Peşrev'in ardından Avni Anıl'ın bestelediği 'Mihrabım Diyerek', 'Aşk Nedir Nasıldır', Kamuran Yarkın'ın bestelediği 'Sen Kimseyi Sevemezsin', Turhan Taşan'ın bestelediği 'Kalplerimiz Bir Olsun', İsmail Bergamalı'nın bestelediği 'Çabuk Gel Bir Tanem', Bekir Ünlüataer'in seslendirdiği 'İstanbul'a Veda Ediyorum' gibi Türk Sanat Müziğinin nihavend makamındaki ölümsüz eserlerini seslendirdi. Konserde 9 yaşındaki Eren Ölmez ve aynı yaştaki Ceylin Danacı'nın düeti de izleyicilerden alkış aldı.

Koro ikinci bölümde ise hicaz eserleri seslendirdi. Hicaz saz eserinin ardından Avni Anıl'ın 'Gün Be Gün Yaşanan O Hatırayı', Yusuf Nalkesen'in 'Sormamışım Hiç Kimseden', Suat Sayın'ın bestelediği 'Kalbimde Gizli Bir Sevgi mi Arar', İsmail Bergamalı'nın bestelediği 'Yalancı' gibi hicaz makamındaki şarkılar koro ve solo olarak seslendirildi.

Konsere konuk sanatçı olarak ünlü klarnetçi İsmail Bergamalı da katıldı.

Burdur Tsm Korosu Konser Verdi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur Tsm Korosu Konser Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement