Burdur Valisi Yılmaz, Bucak'ta Osb Toplantısına Katıldı - Son Dakika
Yerel

Burdur Valisi Yılmaz, Bucak'ta Osb Toplantısına Katıldı

Burdur Valisi Nurettin Yılmaz, Bucak Kaymakamlığı'nda düzenlenen Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu toplantısına katıldı.

17.03.2013 09:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur Valisi Nurettin Yılmaz, Bucak Kaymakamlığı'nda düzenlenen Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu toplantısına katıldı.

Vali Yılmaz'ın başkanlık ettiği toplantıya Bucak Kaymakamı Osman Hacıbektaşoğlu, Belediye Başkanı Ramazan Ayaz, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu ve Bucak Organize Sanayi Bölge Müdürü Muzaffer Özdemir katıldı.

Güneş enerji sistemleri ve elektrik üretim sistemlerinin değerlendirildiği toplantıda Yılmaz, sistemi her fabrikanın kendisinin kurmasına yönelik çalışmalara başlandığını belirtti.

Bölgede altyapı çalışmalarının da devam ettiğini kaydeden Yılmaz, çalışmaların tamamlanmasının ardından OSB'nin yollarının sıcak asfaltla kaplanacağını anlattı.

Toplantıda yönetim kurulu üyelerine Çin'deki mermercilik fuarı ile ilgili izlenimlerini aktaran Yılmaz, Burdur'dan birçok mermercinin fuarda yer alarak bu büyük organizasyonda önemli bağlantılar sağlandığını ifade etti.

Toplantı sonrasında bir süt tesisinde incelemelerde bulunan Yılmaz, firma sahibi Süleyman Duran'dan tesisle ilgili bilgi aldı.

Muhabir: Murat Çoban

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - BURDUR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Burdur Valisi Yılmaz, Bucak'ta Osb Toplantısına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement