Burdur Vatan Partisi Adayı Emekli Tuğgeneral Ersöz: Silivri'deki Nöbet Bitti, Yeniden Vatan... - Son Dakika
Güncel

Burdur Vatan Partisi Adayı Emekli Tuğgeneral Ersöz: Silivri'deki Nöbet Bitti, Yeniden Vatan...

Burdur Vatan Partisi Adayı Emekli Tuğgeneral Ersöz: Silivri\'deki Nöbet Bitti, Yeniden Vatan...

Vatan Partisi adayı emekli tuğgeneral Ersöz: Silivri'deki nöbet bitti, yeniden vatan görevindeyiz VATAN Partisi Burdur 1'inci sıra milletvekili adayı emekli tuğgeneral Levent Ersöz, Silivri'deki 'vatan nöbeti'nin ardından kendisine tekrar 'vatan' dedikleri için göreve geldiğini söyledi.

17.04.2015 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vatan Partisi adayı emekli tuğgeneral Ersöz: Silivri'deki nöbet bitti, yeniden vatan görevindeyiz

VATAN Partisi Burdur 1'inci sıra milletvekili adayı emekli tuğgeneral Levent Ersöz, Silivri'deki 'vatan nöbeti'nin ardından kendisine tekrar 'vatan' dedikleri için göreve geldiğini söyledi.

'Ergenekon' davasında tutuklandıktan sonra yaklaşık 5.5 yıl cezaevinde kalan ve geçen yıl serbest bırakılan emekli tuğgeneral 61 yaşındaki Levent Ersöz, Vatan Partisi'nin Burdur 1'inci sıra milletvekili adayı oldu. Levent Ersöz, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Burdur Şubesi'ni ziyaret ederek, şube başkanı Hasan Okyar ve üyelerle bir süre sohbet etti. Silivri'deki 'vatan nöbeti'nin ardından kendisine yeniden 'vatan' dedikleri için göreve çıktığını belirten Levent Ersöz, "Bu ülkeyi böldürmemek ve parçalatmamak adına verdiğimiz şehitlerimizin kanları yerde kalmasın, kemikleri sızlamasın diyoruz. İnşallah bu yolda Atatürk'ün ilke ve devrimleri doğrultusunda milli bir iktidarla, bütün bu yaşanan sıkıntıları ortadan kaldıracak bir siyaset anlayışıyla ülkemize hizmet etmek istiyoruz. Onun için de memleketime geldim. Toprağıma geri döndüm" diye konuştu.

Cezaevinde 5.5 yılının geçtiğini belirten Ersöz, "Adalet yerini buldu desem, bulmadı. Bu kadar süre kaybettikten, sağlığımı kaybettikten sonra bana sadece bir 'pardon' denilmesini kabullenemiyorum. Bunun müsebbipleri, sorumluları inanıyorum ki adalet önünde de hak ettikleri cevabı alacak. Zamanı gelince bunlar teker teker konuşulacaktır" dedi.

Şu anki siyasi tabloyu karanlık gördüğünü aktaran Ersöz, "Ülkede ciddi bir yönetim boşluğu var. Milli olmayan bir yönetim anlayışı var. Vatanı böldürmeyeceğiz. Açılım süreci denilen bu çirkin Amerikan oyununu bozacağız ve PKK terörünü de bitireceğiz. Halkımızın da ekonomik yönden güçlenmesini ve refahını, mutluluğunu sağlayacağız. 'Üreten Türkiye' diyoruz. Borçlanma ekonomisiyle bu işler yürümez" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur Vatan Partisi Adayı Emekli Tuğgeneral Ersöz: Silivri'deki Nöbet Bitti, Yeniden Vatan... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement