Burhan Kuzu: FETÖ'cü Futbolcuların Çoğu Galatasaraylı - Son Dakika
Güncel

Burhan Kuzu: FETÖ'cü Futbolcuların Çoğu Galatasaraylı

Eski AK Parti İstanbul Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu üyesi Prof. Dr. Burhan Kuzu, dün Ekrem İmamoğlu'na Galatasaray Divan Kurulu'nda verilen desteğe tepki gösterdi. Kuzu, "FETÖ'cü futbolcuların çoğu Galatasaraylı" dedi.

09.05.2019 09:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı seçiminin Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından iptal edilmesi, dün Galatasaray Divan Kurulu'nda da gündeme geldi.

Divan Kurulu Üyesi Hayri Kozak, Galatasaray yönetimine dair değerlendirmelerde bulunduğu konuşmasının sonunda şunları söyledi:

"Tanrı, İmamoğlu'nu bu memlekete bağışladı. Allah yardımcısı olsun. İnşallah o gün 23 Haziran akşamı yalnızca biz değil Türkiye'nin bayram yapacağı bir akşam olacak. Bunu gönülden temenni ediyorum. Hepimize düşen görev var. Tutacağız kulağından gelmeyeni de götüreceğiz. 23 Haziran'da noktayı koyacağız. Memleketin kurtuluşunu, çoluğumuzun çocuğumuzun geleceğini tek çıkış yolu 23 Haziran'da bir zafer kazanmasıdır bu genç delikanlının. Allah onun da yardımcısı olsun, memleketin de yardımcısı olsun, hepimizin de yardımcısı olsun. Sizleri sevgi ve saygılarımla selamlıyorum."

Salondan büyük alkış ve destek alan Kozak'ın sözleri, sosyal medyada da gündem oldu.

"FETÖ'CÜ FUTBOLCULARIN ÇOĞU GALATASARAYLI"

Eski AK Parti İstanbul Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu üyesi Prof. Dr. Burhan Kuzu, konuya dair Twitter'da yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

"FETÖ'cü futbolcuların çoğu Galatasaraylı. Zamanında Hakan Şükür'ü koruyan GS Divan Kurulu Üyeleri bugün İmamoğlu'na övgüler diziyor. Galatasaray'ın liseli ve elit tayfası Türkiye'nin siyasi geleceğine karar veremez. Galatasaray'ın stadını Erdoğan yaptırdı. Önce teşekkür etmek lazım."

"Tepkim Galatasaray taraftarına yönelik değildir.Galatasaray ülkemizin en güzide takımlarından biridir ancak divan kurulunda yapılan siyasi konuşma ve Erdoğan düşmanlığı kabul edilemez.Türkiye de siyaseti belirlemek isteyenlere en güzel cevabı Galatasaray taraftarı vermelidir."

Burhan Kuzu: FETÖ'cü Futbolcuların Çoğu Galatasaraylı
Burhan Kuzu: FETÖ\'cü Futbolcuların Çoğu Galatasaraylı

Son Dakika Güncel Burhan Kuzu: FETÖ'cü Futbolcuların Çoğu Galatasaraylı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement