Burhanettin Kocamaz Silifke'de Gazetecilerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Burhanettin Kocamaz Silifke'de Gazetecilerle Buluştu

Burhanettin Kocamaz Silifke\'de Gazetecilerle Buluştu

Tarsus Belediye Başkanı ve MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz Silifke'de basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

26.10.2013 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tarsus Belediye Başkanı ve MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz Silifke'de basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Düzenlenen kahvaltıya MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz, MHP Silifke Belediye Başkan Adayı Bayram Ali Öngel, MHP Silifke İlçe Başkanı Özer Özel, Limonlu Belediye Başkanı Mehmet Topkara, Atayurt Belediye Başkanı Sedat Yeğiner, Yeşilovacık Belediye Başkanı İhsan Küpük, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve partililer katıldı.

Mersin ve İlçelerinde kendisine gösterilen ilgiye teşekkür eden Burhanettin Kocamaz, 1 yıl önce yola çıkan kervanın her geçen gün dalga dalga büyüdüğünü her geçen gün partilerine olan ilginin arttığını söyledi.

Başkan Kocamaz, "Allah'ın izniyle bu kararlı topluluk Mersin'e inananlar, bize güvenenler Milliyetçi Hareket'in Mersin'de iktidar olmasını isteyenler birleştiler, kaynaştılar, bütünleştiler. Allah hepinizden razı olsun. Her zaman söylüyorum, bizim Milliyetçi Hareketçiler olarak, bizim ülkücüler olarak, bizim Milliyetçi Hareket'e ve bu ülkeye gönül vermiş insanlar olarak dargınlıklara, kırgınlıklara kesinlikle fırsat vermememiz gerekir. Bizim fitnelerle, fesatlarla, dedikodularla uğraşacak zamanımız yoktur. Bizim birlikten yana, dirlikten yana, bütünlükten yana tavır koyma mecburiyetimiz vardır. Bizim gerçekten bu davaya gönülden inanan insanlar olarak bunların tahribatlarını gördüğümüz halde birbirimizin ayağını çekmekle uğraşmamamız lazım, bizim birleşmemiz lazım, bizim kaynaşmamız lazım, bizim rahmetli Başbuğ'umuzun ardından Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'nin ortaya koyduğu hedeflere ulaşabilmek için, gece gündüz çalışmamız lazım. Hedefe emin adımlarla yürümek mecburiyetindeyiz. Dolayısıyla bizim her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız vardır" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhanettin Kocamaz Silifke'de Gazetecilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement