Burhaniye Belediyesi Kuyumcu Mahallesi'nde Aşevi İnşa Ediyor - Son Dakika
Güncel

Burhaniye Belediyesi Kuyumcu Mahallesi'nde Aşevi İnşa Ediyor

Burhaniye Belediyesi Kuyumcu Mahallesi\'nde Aşevi İnşa Ediyor

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, belediye tarafından kırsal Kuyumcu Mahallesi'nde aşevi inşa ediliyor. Aşevinin yanı sıra fırın, açık oturma alanları, toplu etkinliklerin yapılabileceği teras, bulaşıkhane, pişirme alanı ve yemek alanının da bulunacağı belirtiliyor.

01.06.2023 17:22  Güncelleme: 17:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, belediye tarafından kırsal Kuyumcu Mahallesi'nde aşevi inşa ediliyor.

Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce hazırlanan projeyle, mülkiyeti belediyeye ait atıl durumdaki eski okul binası yıkılarak yerine aşevi yapımına başlandı.

Nisan ayında yapımına başlanan ve kaba inşaatı tamamlanan aşevinin tek katlı ve 120 metrekare alana sahip olacağı bildirildi.

Projede, aşevinin yanı sıra fırın, açık oturma alanları, toplu etkinliklerin yapılabileceği teras, bulaşıkhane, pişirme alanı ve yemek alanının da bulunacağı belirtildi.

Ayrıca, yapımının tamamlanmasının ardından aşevinden civar mahallelilerin de düğün, hayır ve iftar yemekleri verilebilecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Burhaniye Belediyesi Kuyumcu Mahallesi'nde Aşevi İnşa Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement