Burhaniye'de Festival Coşkusu - Son Dakika
Kültür Sanat

Burhaniye'de Festival Coşkusu

Burhaniye'de festival coşkusuBALIKESİR - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde 28.Burhaniye Ören Turizm Kültür ve Sanat Festivali törenlerle başladı.

10.09.2017 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burhaniye'de festival coşkusu

BALIKESİR - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde 28.Burhaniye Ören Turizm Kültür ve Sanat Festivali törenlerle başladı.

Belediye önünde toplanan kalabalığın oluşturduğu kortej, Balıkesir Büyükşehir Bandosu eşliğinde Cumhuriyet meydanına kadar devam etti. Belediye Gençlik Merkezi Halk Oyunları Ekibi'nin gösterileri büyük ilgi görürken, geçtiğimiz yıl özel bir televizyon kanalının düzenlediği Yetenek Sizsiniz Yarışması'nda şampiyon olan Hayatın Ritmini Yakala gurubunun gösterileri törenlere damgasını vurdu. Başarılı öğrenciler öğretmenleri Nuri Dağdelen öncülüğünde davul ve darbuka şovu sunarken ayakta alkışlandı. Kepsut 12. Yıl Yatılı Bölge Okulu öğrencilerinden oluşan Hayatın Ritmini Yakala Grubu, festival boyunca ilçenin değişik yerlerinde gösteriler yapacak. Törenlere, CHP Milletvekili Ahmet Akın da katıldı. Festival kortejinin meydana ulaşmasının ardından Belediye Başkanı Necdet Uysal, anıta çelenk koyarken, saygı duruşu yapıldı ve istiklal marşı okundu.

Konuşma yapan Başkan Uysal ve Kaymakam Hüseyin Öner, "İlçemizde 28. Burhaniye Ören Turizm Kültür ve Sanat Festivali'ni kutluyoruz. Festivalimize hoş geldiniz. Sizleri saygı ile selamlıyorum" dedi.

Başkan Uysal,"Burhaniye-Ören Turizm Kültür ve Sanat Festivalinin 28.sini düzenliyoruz. Festivalimiz 3 gün devam edecek. İnşallah, Burhaniye de yaşayanlara ve misafirlerimize güzel günler yaşatırız" dedi.

Burhaniye\'de Festival Coşkusu
Kaynak: İHA

Son Dakika Kültür Sanat Burhaniye'de Festival Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement