Burhaniye'de Müdürlere İftarlı Uğurlama - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de Müdürlere İftarlı Uğurlama

Burhaniye\'de Müdürlere İftarlı Uğurlama

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde tayinleri çıkan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Zekeriya Eşkikara ve Mehmet Karabıyık için Teç-Sen tarafından iftar yemeği verildi.

05.07.2014 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde tayinleri çıkan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Zekeriya Eşkikara ve Mehmet Karabıyık için Teç-Sen tarafından iftar yemeği verildi.

Yalova İl Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne atanan Zekeriya Eşkikara ve Afyon'a atanan Mehmet Karabıyık için Teç-Sen Şube Başkanı Ömer Faruk Erdin ve yönetim kurulu üyeleri tarafından Öğretmen Evi'nde düzenlenen iftar yemeği eğitimcileri buluşturdu. Vedalaşma sırasında da duygusal anlar yaşandı. Kaymakam Osman Yenidoğan, her iki müdüre de yeni görevlerinde başarı dilerken, birer plaket ve çiçek verdi. Kaymakam Yenidoğan, "Ben Burhaniye'ye geleli 1 yıla yaklaştı. Ancak, ben geldiğimden beri 3 ilçe müdürü değişti. Bu rotasyonlar biraz can yakıyor ama, belki de faydalı bir şey. Milli Eğitim diğer bakanlıklara örnek oluyor. Şube müdürlerinden sonra okul müdürlerinin de rotasyona girecek. Son olarak ta öğretmenlerine sıra gelecek. Atamaları gelen her iki arkadaşımıza da yeni görevlerinde başarılar dilerim" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de Müdürlere İftarlı Uğurlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement