Burhaniye'de Örnek İşletmelere Teşekkür Belgesi Verildi - Son Dakika
Ekonomi

Burhaniye'de Örnek İşletmelere Teşekkür Belgesi Verildi

Burhaniye'de örnek işletmelere teşekkür belgesi verildiBALIKESİR - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, yapılan denetimlerde hijyen ve gıda güvenliği kurallarına uydukları belirlenen işletmelere törenle teşekkür belgesi verildi.

14.10.2017 14:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burhaniye'de örnek işletmelere teşekkür belgesi verildi

BALIKESİR - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, yapılan denetimlerde hijyen ve gıda güvenliği kurallarına uydukları belirlenen işletmelere törenle teşekkür belgesi verildi.

Kaymakamlık Salonu'nda düzenlenen ödül törenine, Kaymakam Hüseyin Öner, Sivas Kaymakam Refiki Mustafa Enes Tutmaz ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Erdal Aldağ ile teşekkür belgesi almaya hak kazanmış olan işletmeciler katıldı.

Lokanta, pastane, fırın ve otelcilerden oluşan 11 işletmeciye teşekkür eden Kaymakam Hüseyin Öner, 10 ay içinde 99 gıda üretim işletmesinde ve 808 adet toplu gıda tüketim ve satış yerinde toplam bin 284 denetim gerçekleştirildiğini söyledi.

Kaymakam Hüseyin Öner," Hijyen kurallarına ve gıda güvenliğine uygun iş yerlerini teşekkür belgesi ile ödüllendiriyoruz. İlçemizdeki firmalar genellikle kurallara uymaktadır. Ancak, biz kurallara uymada öne çıkan firmalarımızı ödüllendirdik. Ben bu vesileyle iş yeri sahiplerine ve çalışanlarına teşekkür ediyorum"dedi. Fırıncı Hasan Aşık'da, "Bizleri ödüllendiren Kaymakamımız Hüseyin Öner'e teşekkür ediyorum. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada hijyen kurallarına daha fazla özen göstereceğiz" dedi.

Aşçı Muhsin Erman'da, "Ben bir aşçı olarak sağlığı her zaman ön planda tutuyorum. İnsan sağlığına önem veriyoruz. Çalışanlarımız hijyen kurallarına uymaktadır. Yeşilliklerimizi de yeşillik dezenfeksiyonu ile yıkıyoruz" diye konuştu. Ardından, firmalara teşekkür belgeleri törenle verildi.

Burhaniye\'de Örnek İşletmelere Teşekkür Belgesi Verildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Burhaniye'de Örnek İşletmelere Teşekkür Belgesi Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kahramanmaraş'ın yeni cazibe bölgesi: 'Kuzey Çevre Yolu'
    09:23 Kahramanmaraş'ın yeni cazibe bölgesi: 'Kuzey Çevre Yolu'

    Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde hasar almayan Kuzey Çevre Yolu bölgesi, cazibesini artırıyor. Deprem sonrası binaların zarar görmediği ve zeminin sağlam olduğu bu bölge, iş yerlerinin taşınmasına ve insanların ilgisini çekmeye başladı. Esnaflar, yolun tamamlanmasıyla birlikte faaliyetlerin daha da artacağına inanıyor.

  • Adana'da Narenciye Ağaçları Mangal Kömürüne Dönüşüyor
    09:18 Adana'da Narenciye Ağaçları Mangal Kömürüne Dönüşüyor

    Adana'nın Kozan ilçesinde, kesilen narenciye ağaçları özel bir yöntemle mangal kömürüne dönüştürülüyor. Çukurova sıcağında zorlu bir mesaiyle çalışan kömür üreticileri, haftalar süren yakma tekniğiyle mangal kömürü üretimine devam ediyor.

  • Anka Haber Ajansı 16 Nisan Salı Gündemi
    09:02 Anka Haber Ajansı 16 Nisan Salı Gündemi

    Asaf Savaş Akat İktisat Ödül Töreni, siyasi partilerin grup toplantıları, İçişleri Bakanı'nın trafik verileri açıklaması, 1 Mayıs programı basın açıklaması, İzmir Gemi Söküm Koordinasyonu'nun basın açıklaması, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısı, YRP Genel Başkan Yardımcısı'nın açıklamaları, İzmir Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısı yapılacak.

  • Huawei, Çin'de Yeni Bir Çip Fabrikası Kuruyor
    01:09 Huawei, Çin'de Yeni Bir Çip Fabrikası Kuruyor

    Huawei yönetimi, Çin'de kapsamlı bir çip fabrikası daha kurmak için çalışmalara başladı. Şirket, çip sektörünün gelişeceğini öngörerek bu alana yapacağı yatırımları artıracak. Şanghay'da yapılacak olan fabrikanın, şirketin çip ihtiyacını karşılaması bekleniyor. Fabrikada üretilecek çiplerin ağırlıklı olarak akıllı telefonlar için kullanılacağı belirtiliyor. Huawei, böylece çip konusunda dışa bağımlılıktan kurtulmayı hedefliyor. Şirketin dev yatırımlarının ürün fiyatlarına etki edebileceği iddia ediliyor.


Advertisement