Burhaniye'de Oryantiring Heyecanı Yaşanacak - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de Oryantiring Heyecanı Yaşanacak

Burhaniye\'de Oryantiring Heyecanı Yaşanacak

Balıkesir’de düzenlenen oryantiring yarışlarında önemli başarılar elde eden Balıkesir’in Burhaniye ilçesindeki Bahçelievler Ortaokulu öğrencileri, Kaymakam Osman Yenidoğan’ı ziyaret ederken, bölge yarı final karşılaşmalarının Burhaniye’de yapılacağı açıklandı.

17.04.2014 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'de düzenlenen oryantiring yarışlarında önemli başarılar elde eden Balıkesir'in Burhaniye ilçesindeki Bahçelievler Ortaokulu öğrencileri, Kaymakam Osman Yenidoğan'ı ziyaret ederken, bölge yarı final karşılaşmalarının Burhaniye'de yapılacağı açıklandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Talat Toy, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Karanfil Bilgin, Bahçelievler Ortaokulu Müdürü Mustafa Yıldız ve Beden Eğitimi Öğretmeni Onsun Aras'ın da katıldığı Kaymakam Ziyaretinde coşku yaşandı. Başarılı sporculara makamında kabul eden Kaymakam Osman Yenidoğan, sporcuların kendilerini tanıtmalarını istedi. İkramlarda bulunan Kaymakam Yenidoğan, başarı dileğinde bulundu. Oryantiring bölge birinciliklerinin 11 Mayıs da Burhaniye de yapılacağını anlatan öğretmen Onsun Aras, kaymakamdan yardım istedi. Öğretmen Aras, 15 ilden 500 sporcunun geleceğini söyledi. Bunun ilçe için bir fırsat olacağını anlatan Kaymakam Osman Yenidoğan, "Elimizden gelen desteği yaparız. Böyle bir organizasyon, ilçemiz için de bir fırsat olur. Bunun için sponsor da bulabiliriz. Yaptığınız önemli bir şey. Spor, zeka ve bedensel yeteneksel gerektirir. Sizlere başarılar diliyorum" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de Oryantiring Heyecanı Yaşanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement