Burhaniye'de Türkü ve Şarkı Gecesi - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de Türkü ve Şarkı Gecesi

Burhaniye\'de Türkü ve Şarkı Gecesi

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Zeytin ve Zeytinyağı Festivali kapsamında düzenlenen türkü ve şarkı gecesinde büyük coşku yaşandı.

27.01.2014 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Zeytin ve Zeytinyağı Festivali kapsamında düzenlenen türkü ve şarkı gecesinde büyük coşku yaşandı.

Kültür Sanat Derneği Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği Koroları'nın konserlerini yaklaşık 800 kişi izledi. Ahmet Akın Kültür Merkezi'nde Mehmet Emin Dilgöz'ün şefliğini yaptığı Türk Sanat Müziği Korusu'nun seslendirdiği şarkılar büyük alkış aldı. Mahinur Sönmez'in sunuculuğunu yaptığı konserde Kültür Sanat Derneği Başkanı Ali Özcan da koroda yer aldı. Konserin ikinci bölümünde ise Zeki Selçuk'un şefliğini yaptığı Türk Halk Müziği Korusu yurdun değişik yerlerinden türküler seslendirdi. Belediye Başkanı Fikret Akova'nın da içinde bulunduğu izleyiciler şarkı ve türkülere eşlik etti. Konserin sonunda Başkan Akova, Kültür Sanat Derneği Başkanı Ali Özcan'a plaket verdi.

Dernek Başkanı Ali Özcan da, bin kişilik salon yaptığı için Başkan Akova'ya teşekkür ettiğini söyledi. Şarkı ve türkülere eşlik eden vatandaşlar da emeği geçenlere teşekkür etti. Konseri çok beğendiğini anlatan Salih Özdal, "Konser çok güzel oldu. Stres attık. Görev alan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Konserlerin devamını bekliyoruz" dedi.

Mehmet Bozok da, "Konseri gazeteden okuyup geldim. Çok güzel oldu. Şarkı ve türkülere eşlik ettik. Hepsine teşekkür ediyorum" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de Türkü ve Şarkı Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement