Burhaniye'de Yardımseverlere Kaymakam Teşekkürü - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de Yardımseverlere Kaymakam Teşekkürü

Burhaniye\'de Yardımseverlere Kaymakam Teşekkürü

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Hükümet Konağı İnşaatı tamamlanırken, tefrişinde katkıda bulunanlara de teşekkür belgeleri verildi.

18.02.2015 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Hükümet Konağı İnşaatı tamamlanırken, tefrişinde katkıda bulunanlara de teşekkür belgeleri verildi. Kaymakam Osman Yenidoğan, katkıda bulunan vatandaşları hükümet konağını gezdirirken, teşekkür belgelerini verdi.

Burhaniye de, geçtiğimiz yılın Mart ayında yapımına başlanan hükümet konağı tamamlanırken, tefrişinde katkıda bulunan kurum ve kişilere de teşekkür belgeleri verildi. Balıkesir Büyükşehir Genel Sekreterliğine atanan kaymakam Osman Yenidoğan, görevinden ayrılmadan önce hayırseverlere yeni hükümet konağını gezdirdi. 4 katlı olan hükümet konağının 6 bin 500 metre karelik kapalı alana sahip olduğunu anlatan Kaymakam Osman Yenidoğan, katkıda bulunan hayır severlere teşekkür etti. Selçuklu mimarisi tarzında yapılan hükümet konağının 5 milyon 350 bin liraya mal olduğunu anlatan Kaymakam Osman Yenidoğan," Hükümet konağımız tamamlandı. Şu anda çevre düzenlemesi yapılıyor. Önümüzdeki haftalar da kullanıma açılacak. Hükümet konağı tüm kurumları bünyesinde toplayacak. Bunun için de vatandaşlarımızın işleri kolaylaşacak. Ben yarın görevden ayrılıyorum. Gitmeden önce hayır severlere teşekkür belgelerini vermek istedik Hem de yeni binamızı görmenizi istedik. Hepinize teşekkür ediyorum" dedi. Daha sonra da, Ziraat Odası Başkanı Ali Daman, Burcu Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Bahadır, Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Sarıbaş, Müteahhit Sedat Karadağ, Ayseller İnşaat Sahibi Mustafa Aysel, Aysel ile Doğan Büro Mobilyaları sahibi Cihat Yalçın'ın teşekkür belgeleri verildi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de Yardımseverlere Kaymakam Teşekkürü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement