Burhaniye Sağlık Meslek'te Sınıflar Yetmiyor - Son Dakika
Yerel

Burhaniye Sağlık Meslek'te Sınıflar Yetmiyor

Burhaniye Sağlık Meslek\'te Sınıflar Yetmiyor

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nde sınıflar yetmediği için dönüşümlü olarak kullanılıyor.

04.08.2013 13:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nde sınıflar yetmediği için dönüşümlü olarak kullanılıyor.

Okulda, geçen yıllarda plansız olarak fazla öğrenci alınmasından dolayı sınıflar yetmez hale gelirken, bölünen öğretmenler odası da sınıf haline getirildi. Sınıfların öğrencilere yetersiz gelmesi üzerine harekete geçen okul yönetimi, ilk olarak müdür odası olarak kullanılan odayı derslik olarak eğitime kazandırdı. İki derslik olabilecek durumda olan Öğretmenler Odası da Burhaniye Kaymakamı Ali Uslanmaz'ın katkılarıyla dersliğe dönüştürüldü. Okula yoğun talep olduğunu anlatan Okul Müdürü Mehmet Bicik, "Okulumuz 13 dersliğe sahip. 3 de baraka sınıfımız var. 16 derslikte 21 sınıf okutuyoruz. Beceri eğitimine giden öğrencilerimizin sınıflarını dönüşümlü olarak kullanıyoruz. Baraka sınıflarda fiziki şartlar uygun olmadığından sağlıklı eğitim yapılamıyor. Kaymakamımız Ali Uslanmaz'ın yardımıyla okulumuza iki sınıf daha kazandırdık. Kaymakamımıza okulumuza katkılarından dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Burhaniye Atatürk Sağlık Meslek Lisesi'nde 470 öğrenci eğitim görüyor. Öğrenciler 11. ve 12. sınıflarda hastanelerde beceri eğitimi görüyor. Edremit'te bir devlet okulu ve iki de özel Sağlık Meslek Lisesi açılması, Burhaniye Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinin beceri eğitimi göreceği yer bulmada sıkıntı yaşamasına yol açacağı düşünülüyor. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye Sağlık Meslek'te Sınıflar Yetmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement