Burhaniye Ukraynalı tur operatörlerini ağırlayacak - Son Dakika
Güncel

Burhaniye Ukraynalı tur operatörlerini ağırlayacak

Burhaniye Ukraynalı tur operatörlerini ağırlayacak

Burhaniye ilçesi, Turizm ve Tanıtma Derneği, Ukrayna'lı tur operatörlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

14.08.2020 14:11  Güncelleme: 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burhaniye ilçesi, Turizm ve Tanıtma Derneği, Ukrayna'lı tur operatörlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Dernek Başkanı Şükrü Baykal, Pazar günü ilçeye gelecek 30 tur operatörünün ilçeyi ve işletmeleri gezeceklerini söyledi.

Burhaniye'de Turizm ve Tanıtma Derneği, ilçedeki turizmi canlandırmak için alışmalarını sürdürürken, Ukrayna'lı tur operatörlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Ağırlama programının hazır olduğunu anlatan Şükrü Baykal, kendilerine destek olan işletmelere ve kurumlara teşekkür etti. Pandemi nedeniyle yaşanan sıkıntıyı aşmak için çalıştıklarını anlatan Baykal, "16 Ağustos Pazar günü 30 kişilik tur operatörü gurubu gelecek. Konuklarımızı Ören'de ağırlayacağız. Burhaniye Belediyesi, Burhaniye Ticaret Odası ve Çanakkale Rehberler Odası da bize destek olmaktadır. İlçemize ilk defa böyle bir gurup geliyor. Konuklarımıza ilçemizi ve tesislerimizi gezdireceğiz. Sezonun kısa ve kötü geçmesinden şikayet etmelerine rağmen bu organizasyona destek olmayan işletmelerimiz var. Bize destek olan işletmelerimize teşekkür ediyoruz. İlçemizde turizmin gelişmesi için imece yapıyoruz. Bize kapısını açan ve konuklarımıza ücretsiz konaklama olanağı sağlayan otellerimize teşekkür ediyoruz. Bizim derdimiz yöremizi tanıtmaktır" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Burhaniye Ukraynalı tur operatörlerini ağırlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Akçaabat'ta Meyvecilik Projesi: Çiftçilere Ücretsiz Fidan Dağıtıldı
    14:34 Akçaabat'ta Meyvecilik Projesi: Çiftçilere Ücretsiz Fidan Dağıtıldı

    Trabzon'un Akçaabat ilçesinde, Akçaabat Belediyesi, DOKAP ve Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliğiyle yürütülen 'Meyveciliğin Geliştirilmesi' projesi kapsamında çiftçilere ücretsiz meyve fidanı dağıtıldı. Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, projenin amacının çiftçilere ekonomik getirisi yüksek ürünler yetiştirmelerine destek olmak olduğunu belirtti ve tarımsal potansiyeli en verimli şekilde kullanma kararlılıklarını vurguladı.

  • İstanbul Müftülüğü ve TDV İstanbul Şubesi, Dünya Yetimler Günü'nde çocuklara hediyeler verdi
    14:34 İstanbul Müftülüğü ve TDV İstanbul Şubesi, Dünya Yetimler Günü'nde çocuklara hediyeler verdi

    İstanbul Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) İstanbul Şubesi, Dünya Yetimler Günü dolayısıyla düzenledikleri iftar programında yaklaşık 2 bin yetim çocuğa çeşitli hediyeler takdim etti. İslam İşbirliği Teşkilatı'nın 2013'te ramazanın 15. gününü Dünya Yetimler Günü olarak belirlemesinin ardından, üye ülkelerde yetimlere yönelik çeşitli etkinlikler düzenleniyor. İstanbul Müftüsü ve TDV İstanbul Şube Başkanı Safi Arpaguş, programda katılımcılara ve hayırseverlere teşekkür etti.

  • Adıyaman Halk Eğitim Merkezi'nden Gazze'ye bebek zıbınları
    14:34 Adıyaman Halk Eğitim Merkezi'nden Gazze'ye bebek zıbınları

    Adıyaman Halk Eğitim Merkezi tarafından üretilen 10 bin bebek zıbın takımı Gazze'ye gönderilmek üzere Mersin'e doğru yola çıktı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan proje kapsamında Adıyaman'da dikilen zıbınlar, Gazze'deki ihtiyaç sahibi bebeklere ulaştırılmak üzere Mersin Havalimanı'na dualarla gönderildi.

  • VEDAŞ Muş İl Müdürlüğü, Karlı Yolları Aşarak Elektrik Arızasını Giderdi
    14:33 VEDAŞ Muş İl Müdürlüğü, Karlı Yolları Aşarak Elektrik Arızasını Giderdi

    VEDAŞ Muş İl Müdürlüğü ekipleri, karlı yolları aşarak ulaştıkları enerji nakil hattındaki arızayı gidererek, bölgeye elektrik verilmesini sağladı. Olumsuz hava koşullarına rağmen çalışmalarını sürdüren elektrik arıza ekibi, vatandaşların mağdur olmaması için sahada canla başla çalışıyor. Kar ve tipi nedeniyle kırsal bölgelerde yaşanan enerji kesintilerine anında müdahale eden ekipler, kesintisiz enerji sağlamaya çalışıyor.

  • AEDAŞ, Antalya'da enerji altyapısını güçlendirdi
    14:33 AEDAŞ, Antalya'da enerji altyapısını güçlendirdi

    Akdeniz Elektrik Dağıtım AŞ (AEDAŞ), Antalya Merkez, Aksu, Döşemealtı, Kemer, Kepez, Konyaaltı ve Muratpaşa'yı kapsayan bölgede enerji altyapısını güçlendirmek için yatırımlar yaptı. AEDAŞ, 128 yeni trafo merkezi kurarak enerji altyapısını güçlendirdi ve aydınlatma direkleri ile armatürleri yeniledi. Ayrıca şebeke tesisleri ve kapasite artışı için çalışmalar yapıldı. AEDAŞ, ilçelerde enerji arzını sağlamak için orta gerilim fider tesis çalışmalarına başladı ve yeraltı kablolu şebekelerin bir kısmını tamamladı. Gelecek yıllar için de planlamalar yapıldı.

  • AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın: 'Hükümetin desteği olmadan bu enkazı belediyelerin kendi imkanları kaldırma durumu söz konusu değil'
    14:33 AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın: 'Hükümetin desteği olmadan bu enkazı belediyelerin kendi imkanları kaldırma durumu söz konusu değil'

    AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, saha çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Taşkın, hükümetin desteği olmadan belediyelerin bu enkazı kaldırma durumunun mümkün olmadığını belirtti.

  • Kütahya İl Özel İdaresi'ne hibe edilen kamyonlar teslim alındı
    14:32 Kütahya İl Özel İdaresi'ne hibe edilen kamyonlar teslim alındı

    Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Muammer Özcura, bir enerji üretim şirketi tarafından Kütahya İl Özel İdaresi araç parkına hibe edilecek olan 8 kamyonun ilk partisini oluşturan 4 adedinin teslim alındığını açıkladı. İkinci parti kamyonların ise Nisan ayı içerisinde araç parkına dahil olacağı belirtildi.

  • Kayseri'de 2. Bahar Dönemi Spor Okulları Kayıtları Başladı
    14:32 Kayseri'de 2. Bahar Dönemi Spor Okulları Kayıtları Başladı

    2024 yılı Avrupa Spor Şehri ünvanı Kayseri'de, Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş.'nin kent genelinde 14 spor tesisinde, 14 farklı branşta spor tutkunlarına yönelik spor okullarının 2'nci Bahar Dönemi kayıtları başladı.

  • Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde İftar Buluşması
    14:31 Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde İftar Buluşması

    Kayseri'de düzenlenen iftarda, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görevli idareciler ve memurlar bir araya geldi. İftar öncesi yapılan konuşmada, eğitimcilerin model olma ve iyi insan yetiştirme sorumluluğu vurgulandı.

  • Havza İlçe Seçim Kurulu, sandık başkanlarına eğitim verdi
    14:31 Havza İlçe Seçim Kurulu, sandık başkanlarına eğitim verdi

    Samsun'un Havza İlçe Seçim Kurulu, Havza Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlediği eğitimde, ilçede görev alacak sandık başkanı ve görevlilere seçimde kullanılacak malzemeler, dikkat edilecek hususlar ve sandık kurulu üyelerinin görevleri hakkında bilgi verdi. Eğitime 146 sandıkta görevli 292 kişi katıldı ve seçim sürecinin huzur içinde tamamlanması hedeflendi.


Advertisement