Burhaniye ve Gömeç'te AK Parti Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Burhaniye ve Gömeç'te AK Parti Coşkusu

Burhaniye ve Gömeç\'te AK Parti Coşkusu

Balıkesir'in Burhaniye ve Gömeç ilçelerinde, seçimleri AK Parti'li belediye başkan adaylarının kazanması, büyük sevince neden oldu.

31.03.2014 15:19  Güncelleme: 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ve Gömeç ilçelerinde, seçimleri AK Partili belediye başkan adaylarının kazanması, büyük sevince neden oldu.

CHP'nin kalesi olarak bilinen Burhaniye'de Fikret Akova'ya karşı AK Partili Necdet Uysal'ın, Gömeç'te ise MHP'nin güçlü adayı Arif Efetekin' e karşı AK Partili Kazım Arslan'ın kazanması, bu ilçelerde partililer tarafından büyük coşku ile karşılandı.

Cumhuriyet Meydanı'nda balkon konuşması yapan Necdet Uysal, yaptığı ilk açıklamada herkesin başkanı olacağını söyledi.

Uysal kesin olmayan sonuçlara göre, CHP'yi az bir oy farkıyla geçerek, 15 yıl sonra ikinci kez belediye başkanı seçildi.

Davul zurna eşliğinde halaylar çeken vatandaşlar, hava fişek atışlarıyla sevinçlerini ortaya koydu. Balıkesir' de 15 belediye başkanlığını kazandıklarını açıklayan milletvekili Ali Aydınlıoğlu, başkan Necdet Uysal, AK Parti İlçe Başkanı Özer Koyuncu, ardından ise Gömeç'e giderek Kazım Arslan ve AK Parti İlçe Başkanı Eşref Uslu ile tüm partilileri kutladı.

Aydınlıoğlu, "Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ile birlikte Burhaniye, Havran ve Gömeç ilçelerinin belediye başkanlıklarını AK Parti kazandı" dedi.

Daha sonra konuşan Belediye Başkanı Necdet Uysal, "Bugün sağlıklı bir seçim geçirdiğimiz ve belediye başkanlığını kazandığımız için mutluyum. CHP ile MHP'liler tarafından da kutlandık. Cumhuriyet Meydanı'nda sizleri geç vakitlere kadar beklettiğimiz için üzgünüz. Az bir farkla seçimi kazandığımız ve sürekli CHP'lilerin itirazları nedeni ile 'ters köşeye yatırabilirler' diye acele etmedik ve bu nedenle biraz açıklamada geciktik. Bu bakımdan resmi sonuçları beklemeyi tercih ettik. Sizlerin verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Mazbatayı elimize aldığımız zaman, sizlerle birlikte özel bir kutlama yapacağız. Bu günden sonra Burhaniye'de herkesin başkanı olacağız. Tam bir tarafsızlık içerisinde görev yapıp, verdiğimiz tüm sözleri yerine getireceğiz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye ve Gömeç'te AK Parti Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement