Burhaniyeli Büfeci İbrahim Erkal İçin Lokma Döktürdü - Son Dakika
Güncel

Burhaniyeli Büfeci İbrahim Erkal İçin Lokma Döktürdü

Burhaniyeli Büfeci İbrahim Erkal için lokma döktürdüBALIKESİR - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Büfeci Murat Hışır, önceki hafta hayatını kaybeden sanatçı İbrahim Erkal için lokma döktürdü.

20.05.2017 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burhaniyeli Büfeci İbrahim Erkal için lokma döktürdü

BALIKESİR - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Büfeci Murat Hışır, önceki hafta hayatını kaybeden sanatçı İbrahim Erkal için lokma döktürdü. Hışır'ın Kadir Efe caddesindeki lokma hayrında 800 kişiye lokma ikramı yapıldı.

Önceki hafta, geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden sevilen sanatçı İbrahim Erkal, sevenlerini üzerken, Burhaniyeli Büfeci Murat Hışır'da Erkal için lokma döktürdü. Çok sayıda vatandaş hayra katılırken, vatandaşlar Murat Hışır'a teşekkür etti.

İbrahim Erkal'ı çok sevdiğini anlatan Murat Hışır," Bu gün değerli sanatçımız İbrahim Erkal'ın hayrına lokma döktürdük. Hayrımızı Atatürk' içinde yapıyoruz. Hayrımıza katılanlardan Allah razı olsun. Katılanlara çok teşekkür ediyorum. Bu bizim görevimiz. Yalnız, böyle sanatçıların kıymetini öldükten sonra biliyoruz. Yerleri doldurulamayacak insanlar. Herkes den Allah razı olsun. Herkesin hayır duasını bekliyoruz. Erzurum Büyükşehir

Belediyesinden Erkal'ın adını bir caddeye vermesini istiyorum" dedi. Hayra katılan Uğur Metin'de," Başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ve değerli sanatçı İbrahim Erkal için yapılan bu lokma hayrını Allah kabul etsin. Herkesin ruhuna değsin" dedi. Mert Kolaşinli de," Değerli sanatçımız İbrahim Erkal için ve aynı zamanda Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk için dökülün lokmadan bizde tattık. Yapanlardan Allah razı olsun. Allah kabul etsin" dedi.

Burhaniyeli Büfeci İbrahim Erkal İçin Lokma Döktürdü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Burhaniyeli Büfeci İbrahim Erkal İçin Lokma Döktürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement