Burhaniyeli Yaren Türkiye Birincisi - Son Dakika
Yerel

Burhaniyeli Yaren Türkiye Birincisi

Burhaniyeli Yaren Türkiye Birincisi

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, 4-5 Ocak tarihlerinde yapılan Türkiye geneli Uğur Tanısal Sınavı’nda Burhaniyeli 7. sınıf öğrencisi Yaren Sökeli büyük bir başarıya imza attı.

21.01.2014 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, 4-5 Ocak tarihlerinde yapılan Türkiye geneli Uğur Tanısal Sınavı'nda Burhaniyeli 7. sınıf öğrencisi Yaren Sökeli büyük bir başarıya imza attı.

19 bin 150 öğrencinin katıldığı sınavda 700 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Yaren Sökeli ilçenin gururu haline geldi. Yaren Sökeli, başarısında, düzenli ve disiplinli çalışmasının yanında Uğur Dershanesi'ndeki sınıf etütlerinin, yapılan ek çalışmaların ve öğretmenlerinin gösterdikleri ilginin payının çok büyük olduğunu söyledi. Burhaniye Uğur Dershanesi müdürü Ilgın Adıyaman, Yaren Sökeli'nin iki yıldır Uğur Dershanesi öğrencisi olduğunu ve artan başarısını son yapılan Uğur Tanısal Sınavı'nda kanıtladığını söyledi. Dershane yönetimi ve öğretmenleri, dershanede yapılan bir kutlama ile Yaren'i tebrik etti ve küçük bir hediye takdim etti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniyeli Yaren Türkiye Birincisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement