Burma'nın Köy Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Burma'nın Köy Ziyaretleri

Burma\'nın Köy Ziyaretleri

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, "Arkamda iktidar gücü olmamasına karşın, iktidar gücünü arkasında hisseden pek çok belediyenin toplamı kadar çok ve kapsamlı projeleri hayata geçirdim, hizmet ürettim" dedi.
2014 yerel seçimlerini ardından"...

13.11.2013 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, "Arkamda iktidar gücü olmamasına karşın, iktidar gücünü arkasında hisseden pek çok belediyenin toplamı kadar çok ve kapsamlı projeleri hayata geçirdim, hizmet ürettim" dedi.

2014 yerel seçimlerini ardından mahalle olarak Atakum'a katılacak olman köylere ziyaretlerini sürdüren Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, bu kez de Sarayköylülerin konuğu oldu. Görev olarak üstlendiği bir şeyi, gecesini gündüzüne katarak, kesinlikle iyi ve düzgün yaptığına inandığını belirten Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, "Arkamda iktidar gücü olmamasına karşın, iktidar gücünü arkasında hisseden pek çok belediyenin toplamı kadar çok ve kapsamlı projeleri hayata geçirdim, hizmet ürettim. O nedenle de bir araştırma şirketi tarafından anket sonucu hizmetleri en çok beğenilen belediye başkanları arasında yer aldım. Buraya size tutamayacağım sözler vaat etmeye değil, sizinle tanışmak, konuşmak, birbirimizi tanımamız, anlamamız için geldim. Köyünüze bugüne kadar istediğiniz birçok hizmeti görevimiz ve sorumluluğumuz olmamasına karşın verdik. Siz mahallemiz olduğunda şunu bilin ki, aşağıda bir kapınız var. Ben gelebildiğim kadar gelirim, çağırdığınız da zaten mutlaka gelirim. Verdiğiniz sözleri de yerine getiririm. Kimseyi boş vaatlerle kandırmam. Ben buraya sizden biri olarak geldim, siz de bana aynı duygularla gelebilirsiniz. Halka hizmet konusunda, ben, siyasi gözlük takan bir adam değilim. Onların sorunları karşısında son derece duyarlı ve yapıcıyım. Bu nedenle de halk tarafından sevilir ve sayılırım. Herkes bilir ki, Metin Burma ismi ile yalan, dolan, kandırma, aldatma asla bir araya gelmez. Samimi bir yüreğimiz var onu sizinle paylaşmak isterim" diye konuştu.

Bugün, Atakum'un, yıldızlaşmış ve yıldızı her geçen gün parlayan bir yer olduğunu, Türkiye'nin bunu kabul ettiğini ama birilerinin sırf çamur atmak adına bunu kabullenmek istemediğini ifade eden Başkan Burma, "Kimse halkı görmez, bilmez sanmasın. Halk, ilçede yaşanan gelişimi ve değişimi görüyor ve biliyor. Siyaset çamur atma, kavga aracı olmamalıdır" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burma'nın Köy Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement