Burn Rooftop Festival: 1 Gecede 11 Ayrı Mekanda Müzik Festivali! - Son Dakika
Güncel

Burn Rooftop Festival: 1 Gecede 11 Ayrı Mekanda Müzik Festivali!

Bu yıl 16 Eylül'de ikincisi gerçekleşecek olan Burn Rooftop Festival, İstanbul'un gözde teraslarında ünlü DJ'leri ağırlayacak.

30.08.2017 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Backyard, Klein.Garten, Izaka, W Hotel Suite, Georges Hotel, Sub Karaköy, Cle, Swissotel The Bosphorus, Karaköy On, Klein ve Flamme olmak üzere 11 farklı mekanda gerçekleşecek olan festival, 50'yi aşkın DJ'i müzikseverlerle buluşturacak.

Açık havada İstanbul semalarında güzel müzikle buluşmanın gerçekleşeceği festivalde günü ve geceyi kendi notalarıyla renklendirecek isimler ise Belçikalı indie ekip Balthazar'ın beyni Jinte B. Deprez'in vurucu synthpop tınılarıyla karakterize ettiği solo projesi J. Bernardt; elektronik müziğe dair melodik, karanlık, ancak bir o kadar da optimist bir yorum paylaşan; son dönemlerin dikkat çeken Alman ikilisi Just Emma; incelikle işlenmiş etnik melodilerden oluşan seçkisiyle öz benliklere ve bilinçsiz duygulara yolculuğu dans ve huzur dolu bir deneyime dönüştüren Milo Häfliger; şamanik ritüellere referanslarla geleceğin müziğini yaratma iddiasını birden fazla sanattan beslenen, hayal gücü yüksek set ve prodüksiyonlarıyla destekleyen Niju; 90'ların New York'unda ivmelenen müzikal yolculuğunu 2000'lerin başında kurduğu jazz kulübü Nublu ile taçlandırarak uluslararası arenada pek çok müzisyenin ilhamı, kaşifi ve akıl hocası haline gelen; içinde bulunduğu çok sayıda grup ve projeyle neslinin en önemli müzisyenleri arasında yer alan İsveçli Türk İlhan Erşahin (feat. Salih Topuz): gönülden bağlı olduğu, Doğu'ya özgü Sufi geleneğinin müziğini çağdaş tınılarla ustalıkla harmanlayarak eski ile yeniyi, Doğu ile Batı'yı ilahi ritimlerinde bir araya getiren, Türkiye'nin en çok global ödül sahibi müzisyenlerinden Mercan Dede (nam-ı diğer DJ Arkın Allen).

Lokal sahneden ise Aksak, Aytek & Semih, Bahadır G, Barış Bergiten, Can Ayverdi, Candaş, Carolin, Discolog, DJ Jan, Doğu Civicik, Doruk Güralp, Ece Özel, Ekrem Şenol, Elif Tanverdi, Emrah Bala & Ali Can Ayyıldız, Enes Gül, Evrim de Evrim, Fattish, Gadi Mitrani, Hey Douglas, Hüseyin Gizlibahçe, Jamie S & Pekiner, John Goo, Kemal Kaya Camel, Kerem Tekinalp, KIWI, Kozmonotosman, Kubilay Aydın, Le Bebe Royal, Memo Garan, Mertkan Akd, Murat Tokuz, Murathan Özbek & Can Balta, Orkun Bozdemir, Ömür Kara, Pineapple Pop, Procombo, Siyabend, Style-Ist, Tan Güner, Uncles (Efe Kantel & Furkan Kurt), Umut Kahya, Undomondo, Violations Radio, Yakuza festival kapsamındsa müzikseverlerle buluşacak isimler.

Festivalde müziğe eşlik edecek pek çok etkinlik de yer alacak. Kokteyl atölyesi, gastronomi atölyeleri, uçurtma atölyesi, Rooftop yoga, vücut boyama, dövme alanı, maske atölyesi (Mad Mask atölyesi) ve butikler festivale renk katacak.

Burn Energy Drink sponsorluğunda gündüzden geceye uzanacak bu keyifli yolculuk, tek biletle deneyimlenebilecek çok sayıda mekan, iyi müziğin kaliteli temsilcileri, farklı lezzetlerde kokteyl ve mutfak alternatifleri ve eğlenceli aktiviteler sunarak 2017 yazını tatlı bir esintiyle noktalayacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Burn Rooftop Festival: 1 Gecede 11 Ayrı Mekanda Müzik Festivali! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi
    23:20 Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi

    Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda arama yapılan bir araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı. İstihbari çalışmalar sonucunda durdurulan araçta ve sürücüsü üzerinde yapılan aramalarda 10 adet sikke, 5 adet obje ve 20 gram altın tozu bulundu. Materyallere el konulurken, sürücü gözaltına alındı.

  • CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek
    23:19 CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek

    CHP Genel Merkezi, 31 Mart yerel seçimlerinde parti aleyhine açık veya gizli çalışma yürüten üyelerle ilgili ihraç istemiyle disiplin sürecinin başlatılacağını duyurdu. Parti, il, ilçe örgütleri ve başkan adaylarına gönderdiği yazıda, bu üyelerin isim ve görevleri ile aleyhe yaptıkları çalışmalara ilişkin delillerin bildirilmesini istedi.

  • Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği'nin yeni başkanı Ozan Özçelik oldu
    23:16 Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği'nin yeni başkanı Ozan Özçelik oldu

    Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Olağan Genel Kurulu'nda yapılan seçimle Ozan Özçelik derneğin yeni başkanı oldu. Seçim sonuçlarına göre 14 oy alan Özçelik, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte derneği yönetecek.

  • Denizli'de İlkokul Öğrencisi ve İki Arkadaşı Kayboldu
    23:16 Denizli'de İlkokul Öğrencisi ve İki Arkadaşı Kayboldu

    Denizli'nin Pamukkale İlçesi'nde ilkokul 4. sınıf öğrencisi Ayaz Yalçın ve iki arkadaşı dünden itibaren haber alınamıyor. Aile ve polis ekipleri kayıp çocukları bulmak için arama çalışmalarını sürdürüyor.

  • Ordu'da Ana Arı Yetiştiriciliği Kursuna Katılan 23 Kişi Eğitim Alıyor
    23:13 Ordu'da Ana Arı Yetiştiriciliği Kursuna Katılan 23 Kişi Eğitim Alıyor

    Ordu'da Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Ordu Arıcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ve Ordu Arı Yetiştiricileri Birliği tarafından düzenlenen ana arı yetiştiriciliği kursuna 23 kişi katıldı. Vali Muammer Erol, kursu ziyaret ederek kursiyerlere başarılar diledi. Kurs sonunda sertifika verileceği belirtildi.

  • Samsung Galaxy Z Flip 6 Geekbench testinde görüntülendi
    23:09 Samsung Galaxy Z Flip 6 Geekbench testinde görüntülendi

    Samsung, bu yıl Galaxy Z Flip 6 ve Z Fold 6'yı piyasaya sürecek. Galaxy Z Flip 6'nın Geekbench raporuna göre cihazın 8 GB RAM, Android 14 işletim sistemi ve Snapdragon 8 Gen 3 işlemciye sahip olacağı görülüyor. Galaxy Z Flip 6'nın temmuz veya ağustos ayında duyurulması ve satışa sunulması bekleniyor.

  • Ucuz Tesla Model Y ve Togg'un Yeni Modelleri Dikkat Çekiyor
    23:09 Ucuz Tesla Model Y ve Togg'un Yeni Modelleri Dikkat Çekiyor

    Elektrikli araç piyasasında hem Tesla hem de Türkiye'nin yerli markası Togg'un modelleri, fiyatlandırma stratejileri ile dikkat çekiyor. Her iki markanın da farklı kullanıcı ihtiyaçlarına hitap edebilecek çeşitlilikte elektrikli araçlar sunduğu görülüyor.

  • Huawei Watch Fit 3, Apple Watch'a benzer bir tasarıma sahip
    23:09 Huawei Watch Fit 3, Apple Watch'a benzer bir tasarıma sahip

    Huawei'nin yeni akıllı saati Watch Fit 3'ün ilk görüntüleri yayınlandı. Watch Fit 3, Apple Watch Series 9'a oldukça benzer bir görünüme sahip. Yeni tasarımda ekran biraz daha kare şeklinde tasarlanmış ve sağ üst tarafta yeni bir fiziksel düğme eklenmiş. Huawei Watch Fit 3, daha ekonomik bir alternatif olacak şekilde geliyor ve tahmini olarak 100 euro civarında bir fiyat etiketine sahip olacak. Cihazın özellikleri arasında Bluetooth bağlantısı, bildirim gösterimi, ses dosyalarını saklama ve oynatma, spor aktivitelerini takip etme gibi temel akıllı saat özellikleri bulunuyor. Huawei'nin bu yeni modeli, Apple Watch'a yakın pratik özellikler sunarak uygun fiyatlı akıllı saat arayan kullanıcılar için cazip bir alternatif oluşturuyor.

  • OnePlus Ace 3 Pro Özellikleri ve Detayları Ortaya Çıktı
    23:09 OnePlus Ace 3 Pro Özellikleri ve Detayları Ortaya Çıktı

    OnePlus'ın yeni amiral gemisi modeli OnePlus Ace 3 Pro, Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisi ve 16 GB RAM belleği ile dikkat çekiyor. Ayrıca 1,5K kavisli ekran, 6000 mAh pil ve 100W hızlı şarj desteği gibi özelliklere sahip olan cihaz, rakiplerine aman vermeyecek.


Advertisement