Bursa Babası Tabutunu Taşıdı, Annesinin Mezarına Defnedildi - Son Dakika
Güncel

Bursa Babası Tabutunu Taşıdı, Annesinin Mezarına Defnedildi

Babası tabutunu taşıdı, annesinin mezarına defnedildiİSTANBUL'da önceki gün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren şarkıcı Harun Kolçak, Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde gözyaşları arasında annesinin mezarında toprağa verildi.

21.07.2017 19:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Babası tabutunu taşıdı, annesinin mezarına defnedildi

İSTANBUL'da önceki gün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren şarkıcı Harun Kolçak, Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde gözyaşları arasında annesinin mezarında toprağa verildi.

Tedavi gördüğü Maslak Acıbadem Hastanesi'nde önceki gün yaşamını Harun Kolçak'ın cenazesi, İstanbul Teşvikiye Camii'ndeki törenin ardından toprağa verilmek üzere Bursa'nın Gemlik İlçesi'ne getirildi. Harun Kolçak'ın cenazesini Gemlik'te yaşayan sinema sanatçısı olan babası Eşref Kolçak, Asım Kocabıyık Camii'nde karşıladı. Camiide bir süre dinlenen Eşref Kolçak daha sonra cenaze namazına katılarak oğlunun tabutunu taşıdı. Cenaze törenine Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık, sanatçılardan Çelik ve Bedia Akartürk katıldı.

Çok sayıda vatandaşın katıldığı cenaze töreni sırasında bazı vatandaşların cep telefonuyla selfie ve hatıra fotoğrafı çektirmesi dikkat çekti.

Harun Kolçak'ın cenazesi daha sonra Gemlik İlçe mezarlığına götürülerek, 14 Ocak 2010'da yaşamını yitiren annesi Özcan Kolçak'ın mezarına defnedildi.

Eşine yaptırdığı ve üzerine 'Evimin hanımı çocuğumun anası benim kadınım' sözlerini yazdıran Eşref Kolçak, ikiz mezarda kendi mezar taşını da koydurmuştu. Eşref Kolçak'ın mezar taşında ise 'Sinema gelecek kuşaklara yazılmış canlı mektuplardır' sözleri yer alıyor.

Bursa Babası Tabutunu Taşıdı, Annesinin Mezarına Defnedildi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Babası Tabutunu Taşıdı, Annesinin Mezarına Defnedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement