Bursa Beka Platformundan Cumhur İttifakı'na Destek - Son Dakika
Güncel

Bursa Beka Platformundan Cumhur İttifakı'na Destek

Bursa Beka Platformundan Cumhur İttifakı\'na Destek

Bazı sivil toplum kuruluşlarından (STK) oluşan Bursa Beka Platformu, 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı'nı destekleyecek.

28.03.2019 13:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bazı sivil toplum kuruluşlarından (STK) oluşan Bursa Beka Platformu, 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı'nı destekleyecek.

Bursa Beka Platformu üyeleri, Nilüfer ilçesindeki bir otelde "Beka İçin Canla Başla" başlıklı basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda platform adına konuşan Mustafa Yavuz, yerel seçimlerinin etkisini sadece yerelde değil, ülke genelinde hatta tüm Türk-İslam coğrafyasında göstereceğini söyledi.

Bu nedenle Türkiye'nin tercihinin büyük öneme sahip olduğunu vurgulayan Yavuz, "Ülkenin faydasını gözeten bir bakış açısı ile tercihimizi kişiler ve partilerin üzerinde tutuyor, ülkenin bekası için birlik olan ve bu uğurda çalışan Cumhur İttifakı'nı destekliyoruz. Çünkü biz, Türkiye'nin son 16 yılda edindiği kazanımlarını görüyor ve bu yükselişin devam etmesini istiyoruz. Çünkü biz, Batının gölgesinde kalan değil, yaptığı işler ve bıraktığı eserlerle Batının örnek aldığı bir Türkiye istiyoruz." dedi.

Yavuz, her alanda olduğu gibi belediyecilik anlamında da ülkeye yapılan yatırımların devam etmesini, vatandaşın hak ettiği hizmeti almasını ve 15 Temmuz ruhunun sürmesini istediklerini belirtti.

Mustafa Yavuz, "Çünkü biz, ülkemize ve gönül coğrafyamıza yapılan hizmetlerin devam ederek istikrarın sürmesini, Cumhur İttifakı ile bir kez daha 'cumhur'un kazanmasını istiyoruz. Türkiye'yi seviyoruz, Cumhur İttifakı'nı destekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Bursa Beka Platformunun şu kuruluşlardan oluştuğu bildirildi:

"ART-KAF, AS-DER, Balkanlar Kültür Yardımlaşma Derneği, BATI-SİAD, BEDFE, BİH-MED, BİLDEF, Birlik Vakfı, BTTDD, DATÜB, Doğu Güneydoğu Anadolu Dernekleri Platformu, Ensar Vakfı, HAK-İŞ, İHH, İlim Yayma Cemiyeti, İnsan Medeniyet Hareketi, KARADENİZ-SİAD, KOBİAD, Kosova Üsküp Derneği, Memur-Sen, MMG, MTTB, MUŞ-İL-DER, MÜSİAD, SAMDEF, TÜM-SİAD, Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Bursa Temsilciliği, Türkiye KAMU-SEN Bursa Temsilciliği, Ülkü Ocakları Bursa İl Başkanlığı, Yeni Dünya Vakfı."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bursa Beka Platformundan Cumhur İttifakı'na Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement