Bursa - Bilyoner Winterfest 2017 Ümit Besen ve Pamela Ile Final Yaptı - Son Dakika
Güncel

Bursa - Bilyoner Winterfest 2017 Ümit Besen ve Pamela Ile Final Yaptı

Bilyoner Winterfest 2017 Ümit Besen ve Pamela ile final yaptıKIŞ turizminin göz bebeği Uludağ'da düzenlenen Bilyoner Winterfest 2017 organizasyonu kapsamında sahne alan ünlü şarkıcı Ümit Besen ve Pamela festivalin son gecesinde, yüzlerce üniversite öğrencisine unutulmaz bir gece yaşattı.

16.02.2017 06:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilyoner Winterfest 2017 Ümit Besen ve Pamela ile final yaptı

KIŞ turizminin göz bebeği Uludağ'da düzenlenen Bilyoner Winterfest 2017 organizasyonu kapsamında sahne alan ünlü şarkıcı Ümit Besen ve Pamela festivalin son gecesinde, yüzlerce üniversite öğrencisine unutulmaz bir gece yaşattı.

Usta Sanatçı Ümit Besen ve Pamela Uludağ'da düzenlenen Bilyoner Winterfest 2017 etkinliği kapsamında Grand Yazıcı Arena'da sahne aldı. Son dönemde piyano dışındaki diğer enstrümanlara olan hakimiyeti ile de kendinden söz ettiren ve elektrogitar çalarak rock parçalarını ustaca yorumlayan Ümit Besen, bu kez Başka tarzda bir konser ile tatilcilerin karşısına çıktı. Winterfest 2017 etkinliğinin final gecesinde sahne alan ikili, sabahın ilk ışıklarına kadar sevilen şarkılarını seslendirdi.

ÜMİT BESET BENİ DİNLEME YAŞI 75'TEN 14'E İNDİ

Konser öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Ümit Besen ve Pamela, Uludağ'da beraber verdikleri ilk konser olduğunu ve heyecanlı olduklarını belirtti. Winterfest 2017 etkinliğinin kapanış gecesinde sahnede olacağını belirten Ümit Besen, "Uludağ'da böyle bir festivale ilk gelişim ama ben gençlerle artık hep bir aradayım. Beni dinleme yaşı ortalaması 75'ten 14 yaşına kadar düştü. Artık 'Nikah Masası'nı bilmeyen yok. Bu son albümle bizi bilmeyenlere ulaştık. Yolda, sokakta hatta otobanda beni gören fotoğraflar çektiriyor" dedi.

Bursa - Bilyoner Winterfest 2017 Ümit Besen ve Pamela Ile Final Yaptı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa - Bilyoner Winterfest 2017 Ümit Besen ve Pamela Ile Final Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement