Bursa Bir Annenin En Ağır 'Umut'u... - Son Dakika
Güncel

Bursa Bir Annenin En Ağır 'Umut'u...

Bursa Bir Annenin En Ağır \'Umut\'u...

Bursa'da henüz 7 aylıkken geçirdiği havale sonucu zihinsel, daha sonra bedensel engelli olan 15 yaşındaki Umut Şahin'in omuriliğinde görülen kaymanın düzelmesi için 40 bin TL'ye ihtiyaç duyulduğu belirtildi.

15.05.2016 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da henüz 7 aylıkken geçirdiği havale sonucu zihinsel, daha sonra bedensel engelli olan 15 yaşındaki Umut Şahin'in omuriliğinde görülen kaymanın düzelmesi için 40 bin TL'ye ihtiyaç duyulduğu belirtildi. Yürüyemeyen oğlunu kucağında taşımak zorunda kalan 53 yaşındaki Güler Şahin,"Hayatımı Umut'uma adadım. Yavrum sağlıklı doğdu, sağlıksız yaşıyor. Geçirdiği bir havale dünyamızı karartı. Önce zihinsel engelli oldu şimdide bedensel. 8 ay önce omuriliği kayınca artık yürüyemez oldu. Ben kucağımda veya sırtımda taşımak zorunda kalıyorum. Yavrumun ameliyatı için 40 bin liraya ihtiyacımız var. Parayı bulamıyorum. Kahroluyorum" dedi.

Bursa'da 15 yaşındaki Umut Şahin, 7 aylıkken geçirdiği havale sonrasında zihinsel ve bedensel gelişiminde hasar oluştu. Talihsiz çocuk, vücudunda 8 ay önce omurilik kayması görülünce hareket edemez, yemek bile yiyemez oldu. Anne Güler Şahin'in oğlu için verdiği yaşam mücadelesi yürekleri dağladı. Oğlunu iyileştirebilmek için çaba harcayan anne Güler Şahin, şöyle dedi:

"Hayatımı çocuğuma adadım. Bakmakta çok zorlanıyorum, kaldıramıyorum ama o benim evladım. Yaşamasını istiyorum. İlk başlarda ayaklarında problem vardı. Ardından zihinsel olarak gelişiminde hasar meydana geldi. 8 ay önce de omuriliğinde kayma oluştu. Oturamıyor, tamamen yatamıyor ve yürüyemiyor. Geceleri acısından sürekli ağlıyor. Bende ağrı kesici vermek zorunda kalıyorum, ancak ağrı kesicinin etkisi sadece yarım saat sürüyor. Ağrıları yeniden başlıyor. 8 aydan beri oğlumu gelişim okuluna her gün ben götürüyorum. Ancak arabada oturamıyor, ben de kaldıramıyorum."

Eşi evi terk ettiği için oğlunun tedavisiyle sadece kendisinin ilgilendiğini kaydeden Şahin, şöyle devam etti:

"SGK; tedavinin sadece bir bölümünü karşılıyor. Oğlumun iyileşebilmesi için son çarenin ameliyat olduğunu söylüyorlar. Ameliyat ücreti 30- 40 bin lira arasındaymış. Ben hayatımda bu paraları görmedim. Oğlumla birlikte evde hapis hayatı yaşıyoruz. Karşımıza iyi bir insan çıkarsa oğlumu ameliyat ettirsin, oğlum yürümese de olur yeter ki oturabilirsin, yemek yiyebilsin. Ben oğlumu sırtımda da taşırım."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Bir Annenin En Ağır 'Umut'u... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    03:03 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da Sağlık Mahallesi'nde bir apartmanda meydana gelen olayda, ev sahibi Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şüpheli Serkan Z. ise polis tarafından yakalandı.

  • Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü
    02:54 Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü

    Bolu'nun Sağlık Mahallesi'nde ailenin damadı, tartıştığı eşi ve 65 yaşındaki kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Damat, polis ekiplerinin takibi neticesinde kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.

  • Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı
    02:30 Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı

    Ankara'nın Sincan ilçesinde alkollü bir sürücü, trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarptı. 3 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Olayın ardından kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.


Advertisement