Bursa Bursa-İzmir Karayoluda Tatil Kuyruğu Hd - Son Dakika
Güncel

Bursa Bursa-İzmir Karayoluda Tatil Kuyruğu Hd

Bursa-İzmir karayoluda tatil kuyruğuBerktuğ ÖNCÜBURSA (DHA)-DOKUZ günlük Kurban Bayramı tatilinin başlamasının ardından Bursa-İzmir Karayolunda uzun kuyruklar oluştu.

18.08.2018 20:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa- İzmir karayoluda tatil kuyruğu

Berktuğ ÖNCÜBURSA (DHA)-DOKUZ günlük Kurban Bayramı tatilinin başlamasının ardından Bursa-İzmir Karayolunda uzun kuyruklar oluştu. Güneşin altında saatlerce bekleyen sürücüler zor anlar yaşarken oluşan kuyruk dron ile havadan görüntülendi

Kurban bayramı nedeniyle dokuz günlük tatili fırsat bilen İstanbul, Kocaeli, Yalova ve Bursa'da yaşayıp tatillerini Balıkesir'in sahil ilçeleri ile Ege'de geçirmeyi planlayan aileler gidiş yolunda uzun kuyruklar oluşturdu. Bursa-İzmir Karayolunun Uluabat Mevki'nde meydana gelen araç kuyruğu dron ile görüntülenirken güneşin altında saatlerce bekleyen tatilciler zor anlar yaşadılar.

Bayram tatili nedeniyle Bursa Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı aldığı önlemlerini artırdı. İzmir istikametine gidişte bazı bölgelerde kuyruklar oluştuğunu söyleyen yetkililer, Geliş istikametinde yol tamamen boş. Bayram sonrası bu kez tersini yaşayacağız Bursa ve İstanbul'a geliş yönü kalabalık olacak dediler

Bursa Bursa-İzmir Karayoluda Tatil Kuyruğu Hd
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Bursa-İzmir Karayoluda Tatil Kuyruğu Hd - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement