Bursa CHP'den Parti Meclisine 6 Aday - Son Dakika
Yerel

Bursa CHP'den Parti Meclisine 6 Aday

Bursa CHP\'den Parti Meclisine 6 Aday

CHP Bursa İl Başkanı Metin Çelik, birlik ve beraberlik ile genel başkanlarının etrafında kenetlendiklerini söyledi.

12.07.2012 15:10  Güncelleme: 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa İl Başkanı Metin Çelik, birlik ve beraberlik ile genel başkanlarının etrafında kenetlendiklerini söyledi.

Çelik, partisinin il binasında basın toplantısı düzenleyerek, 17-18 Temmuz tarihlerinde yapılacak kurultayla ilgili açıklamalarda bulundu. 8 Temmuz'da yapılan kadınlar kurultayının hiçbir siyasi kuruluşun gerçekleştiremeyeceği önemli bir faaliyet olduğunu belirten Çelik, "Kadınların sınavı başarılı olmuştur. CHP büyük kurultaya giderken bütün halindedir. İç tartışmalar bitmiştir. Birlik ve beraberlik ile genel başkanımızın etrafında kenetlendik. Tüm enerjimizi seçimleri kazanmak için harcayacağız. Yerel ve genel seçimlerde birinci parti olmayı hedefliyoruz" dedi.

Parti meclisine aday olanları masaya yatıracaklarını belirten Çelik, "Örgütün görüş ve düşüncelerini alacağız. Ankara'ya gittiğimiz zaman isimleri genel başkanımıza sunacağız. Bize isimlerini Nuray Çohan, Sevil Pamirol, Nimet Demirel, Mehmet Küçükaşık, Akyan Erdemir ve Mehmet Morsümbül bildirdi. Genel başkanımız kurultayın çarşaf liste şeklinde yapılacağını belirtti. Orada da ferdi adaylıklar olabilir" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bursa CHP'den Parti Meclisine 6 Aday - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement