Bursa'da 1 kişinin öldüğü 7 kişinin yaralandığı bombalı saldırıda yaşananlar anbean kameralarda - Son Dakika
3.Sayfa

Bursa'da 1 kişinin öldüğü 7 kişinin yaralandığı bombalı saldırıda yaşananlar anbean kameralarda

Bursa'da 1 ceza infaz koruma memurunun şehit olduğu, 1'i ağır 7 personelin de yaralandığı bombalı terör saldırısına ait görüntüler ortaya çıktı.

21.04.2022 11:46  Güncelleme: 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dün saat 7.30 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Mudanya Caddesi İhsaniye metro istasyonu yakınlarında meydana gelen olayda 30 infaz koruma memurunun bulunduğu servis otobüsü sağ şeritte seyir halindeyken yolun kenarına bırakılan ve uzaktan kumandalı olduğu düşünülen bir patlayıcı infilak etti.

RESMEN CAN PAZARI YAŞANDI

Servis otobüsü 100 metre kadar ileride durabilirken, otobüsün bütün camları kırıldı ve araçta hasar meydana geldi. Olayda infaz koruma memuru Cengiz Yiğit şehit oldu, 7 personel de yaralandı. Patlamadan sonra yaşanan can pazarı cep telefon kamerasına yansıdı.

ÇALIŞMALAR TİTİZ BİR ŞEKİLDE YÜRÜTÜLÜYOR

Öte yandan olayla ilgili soruşturma Bursa Emniyet Müdürlüğü tarafından titiz bir şekilde sürdürülüyor. Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri sabaha kadar özel çalışma yaparken, kriminal raporların tamamlanması ve güvenlik kamera incelemesinin sonuçlanmasıyla ciddi bir sonuç elde edileceği öğrenildi.

Bursa\'da 1 kişinin öldüğü 7 kişinin yaralandığı bombalı saldırıda yaşananlar anbean kameralarda
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Bursa'da 1 kişinin öldüğü 7 kişinin yaralandığı bombalı saldırıda yaşananlar anbean kameralarda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement