Bursa'da 7 metre yükseklikten düşen boyacı hayatını kaybetti - Son Dakika
3.Sayfa

Bursa'da 7 metre yükseklikten düşen boyacı hayatını kaybetti

Bursa\'da 7 metre yükseklikten düşen boyacı hayatını kaybetti

Bursa'da cephe boyası yaparken 7 metre yükseklikteki iskeleden düşen boyacı hayatını kaybetti.

22.03.2023 20:37  Güncelleme: 20:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da cephe boyası yaparken 7 metre yükseklikteki iskeleden düşen boyacı hayatını kaybetti.

Olay, Kestel ilçesi Ahmet Vefik Paşa Mahallesi Koçak Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, binanın dış cephe boyasını yapan Hüseyin Aslan (69) dengesini kaybederek iskeleden düştü. Ağır yaralı olarak Kestel Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Hüseyin Aslan yapılan müdahaleye rağmen hastanede hayatını kaybetti.

Olay ile ilgili tahkikat başlatıldı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Bursa'da 7 metre yükseklikten düşen boyacı hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Adana'da kamyonet çalan çift kamerada
    10:55 Adana'da kamyonet çalan çift kamerada

    Adana'da bir kadın ve sevgilisi, park halindeki kamyoneti çalarak yakalandı. Kadın kamyonetin direksiyonuna geçerken, sevgilisi ve oğlu aracı itmeye başladı. Çaldıkları kamyoneti başka bir mahallede bırakan şüpheliler, güvenlik kameralarına yakalandı. Aykut T. ve Arzu Y. tutuklandı.

  • Ankara'da Kuyumcu Soygunu: 2 Tutuklama
    10:53 Ankara'da Kuyumcu Soygunu: 2 Tutuklama

    Ankara'nın Keçiören ilçesinde bir kuyumcuya silahlı saldırı düzenleyen 2 kişi ile onlara yardım eden 1 kişi tutuklandı. Şüpheliler, kuyumcudan çok sayıda ziynet eşyası çaldıktan sonra olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri, şüphelilerin İstanbul'a kaçtığını tespit etti ve eş zamanlı operasyonla gözaltına aldı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda, çalınan eşyalar ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Şüpheliler, adli işlemlerin ardından tutuklandı.

  • Ankara'da Kuyumcu Soygunu: 2 Şüpheli Tutuklandı
    10:51 Ankara'da Kuyumcu Soygunu: 2 Şüpheli Tutuklandı

    Ankara'da bir kuyumcu dükkanını soyan 2 şahıs ile onlara yardım eden bir kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Soygun anı güvenlik kamerasına yansıdı. Polis ekipleri, soyguncuların kimliklerini tespit ederek İstanbul'da yakaladı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda çalınan takılar, silah ve uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Zanlılar mahkemeye çıkarılarak tutuklandı.

  • Kayseri'de Kumar Oynatan İş Yerlerine Operasyon
    10:49 Kayseri'de Kumar Oynatan İş Yerlerine Operasyon

    Kayseri'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda kumar oynatıldığı tespit edilen 4 iş yerine operasyon düzenlendi. Operasyonda 4 şahsa adli işlem yapılırken, 20 şahsa da idari işlem uygulandı. Toplamda 124 bin 900 TL idari para cezası kesilirken, kumar masalarında kullanılan 420 adet pul ve 300 TL paraya el konuldu. Ayrıca ruhsatsız faaliyet yürüten bir mekan da süresiz kapatıldı.

  • Adana'da Kendini Polis Olarak Tanıtan Şahıslara Hapis ve Adli Para Cezası
    10:49 Adana'da Kendini Polis Olarak Tanıtan Şahıslara Hapis ve Adli Para Cezası

    Adana'da kendilerini polis olarak tanıtan 2 sanık, bir kadının değerli eşyalarını ve para miktarını alarak dolandırıcılık suçundan yargılandı. Mahkeme, sanıklara 6 yıl 6'şar ay hapis cezası ve 400'er bin lira adli para cezası verdi.

  • Seul'da Zincirleme Trafik Kazasında 17 Kişi Yaralandı
    10:41 Seul'da Zincirleme Trafik Kazasında 17 Kişi Yaralandı

    Güney Kore'nin başkenti Seul'ün Seongbuk bölgesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 13 araç karıştı ve 17 kişi yaralandı. Kazada ağır yaralanan kamyon sürücüsü ve bir araç sürücüsü hastaneye kaldırıldı. Olay yerine gelen ekipler, kullanılamaz hale gelen araçların kaldırılması için çalışma başlattı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Çorum'da yapılan denetimlerde 4 araç sürücüsüne 58 bin 400 TL para cezası uygulandı
    10:40 Çorum'da yapılan denetimlerde 4 araç sürücüsüne 58 bin 400 TL para cezası uygulandı

    Çorum merkez ve Kargı ilçesinde yapılan denetimlerde, polis ekipleri tarafından 4 araç sürücüsüne toplamda 58 bin 400 TL para cezası kesildi. Ayrıca yapılan denetimlerde silahlar ve mermiler ele geçirildi.

  • Bağcılar'da yapılan operasyonda 17 silah ele geçirildi
    10:39 Bağcılar'da yapılan operasyonda 17 silah ele geçirildi

    İstanbul'un Bağcılar ilçesinde düzenlenen operasyonda, yasa dışı silah ticareti yaptığı iddiasıyla 1 şüpheli gözaltına alındı, zanlının işyerlerinde 17 silah ve şarjörler ele geçirildi.

  • Denizli'de Uyuşturucu Operasyonu: 836 Gram Reçine Esrar Ele Geçirildi
    10:39 Denizli'de Uyuşturucu Operasyonu: 836 Gram Reçine Esrar Ele Geçirildi

    Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonda, yakalanan yabancı uyruklu şahsın ayakkabısından 2 parça halinde 836 gram reçine esrar maddesi bulundu. Tutuklanan şüpheli, mahkemeye sevk edildi.

  • AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay Gençlik Buluşmasında Birlik ve Beraberlik Mesajları Verdi
    10:37 AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay Gençlik Buluşmasında Birlik ve Beraberlik Mesajları Verdi

    AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, gençlik buluşmasında yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, siyasi tercihlerden bağımsız olarak sorunlara odaklanacaklarını ve çözüm için çalışacaklarını belirtti. Uluçay, AFAD ve AFSÜ'yü ziyaret etti ve partililerle birlikte gençlik buluşmasına katıldı.

  • Denizli'de İki Araç Çarpıştı: İki Sürücü Yaralandı
    10:33 Denizli'de İki Araç Çarpıştı: İki Sürücü Yaralandı

    Denizli'nin Buldan ilçesinde, aynı yönde ilerleyen iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, iki sürücü yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan sürücüler, hastanelere sevk edildi. Sürücülerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Adıyaman'ın Besni ilçesinde otomobil ile hafif ticari araç çarpışması: 1 yaralı
    10:32 Adıyaman'ın Besni ilçesinde otomobil ile hafif ticari araç çarpışması: 1 yaralı

    Besni ilçesinin Köseceli Beldesi Tetirli Mahallesinde meydana gelen kazada, Seydi D. idaresindeki hafif ticari araç ile Asil Ç. idaresindeki otomobil çarpıştı. Kazada hafif ticari aracın sürücüsü Seydi D. yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Advertisement