Bursa'da Atıcılık Yarışması - Son Dakika
Spor

Bursa'da Atıcılık Yarışması

Bursa\'da Atıcılık Yarışması

Bursa'da Osmangazi Belediyesi tarafından atıcılık ve trap yarışması düzenlendi.

24.07.2017 12:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da Osmangazi Belediyesi tarafından atıcılık ve trap yarışması düzenlendi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Demirtaş Atıcılık ve Trap Tesisi'nde düzenlenen yarışmaya Bursa genelindeki 8 avcılık ve atıcılık kulübünden 90 sporcu katıldı.

Takımlar, ferdiler ve yıldızlar olmak üzere 3 kategoride gerçekleştirilen müsabakalara katılan yarışmacıların her biri 25 atış yaptı. Gruplarında 20 ve üzeri isabetli atış yapan yarışmacılar, finale yükseldi.

Büyük çekişmenin yaşandığı final mücadeleleri sonunda takımlar kategorisinde Gürsu Avcılar ve Atıcılar Kulübü birinci oldu. Ferdiler kategorisinde Mesut Ülker birinciliği elde ederken, yıldızlar kategorisindeyse Emir Tülek şampiyonluğa ulaştı.

Dereceye giren sporculara ödüllerini takdim eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 31 bin 500 metrekare alana inşa edilen Demirtaş Atıcılık ve Trap Tesisi'ni atıcılık sporuna gönül verenlerin hizmetine sunduklarını anlattı.

Dündar, tesisin işletmesini de Demirtaş Avcılık ve Atıcılık Kulübüne verdiklerini dile getirerek, yarışmayı geleneksel hale getireceklerini vurguladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Bursa'da Atıcılık Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement