Bursa'da Can Pazarı: 5 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Bursa'da Can Pazarı: 5 Yaralı

Bursa\'da Can Pazarı: 5 Yaralı

Bursa’da İznik-Yenişehir kara yolunda iki araç kafa kafaya çarpıştı.

21.06.2018 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da İznik- Yenişehir kara yolunda iki araç kafa kafaya çarpıştı. Biri ağır 5 kişinin yaralandığı kazanın ardından bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, İznik'ten Yenişehir istikametine giden Niyazi Karaduman (55) idaresindeki 16 ADD 19 plakalı kamyonet, karşı istikametten gelen 16 KH 215 plakalı kamyonetle kafa kafaya çarpıştı. Derbent rampanasındaki kazada, aynı aileden Niyazi Karaduman, Nimet Karaduman (52), Berat Karaduman (19) ile diğer araçta bulunan Mevlüt Baydar (19) ile Aslan İbrahimoğlu (29) yaralandı. Kaza mahalline çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla İznik Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Mevlüt Baydar'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kaza sebebiyle kara yolu trafiğe kapanırken, 2 kilometre uzunluğunda araç kuyruğu oluştu. Kazayla alakalı tahkikat sürüyor. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Bursa'da Can Pazarı: 5 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bakan Yerlikaya: İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İstanbul'da yakalandı
    08:06 Bakan Yerlikaya: İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İstanbul'da yakalandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İnterpol kırmızı bülteniyle aranan Talgat Baisaov ve Maxat Rakhishov'un İstanbul'da düzenlenen 'Mahzen-23' Operasyonuyla yakalandığını açıkladı. Operasyon, Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirildi.

  • İstanbul'da düzenlenen 'Mahzen-23' Operasyonuyla uluslararası suçlular yakalandı
    08:04 İstanbul'da düzenlenen 'Mahzen-23' Operasyonuyla uluslararası suçlular yakalandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da düzenlenen 'Mahzen-23' Operasyonuyla uluslararası seviyede aranan Talgat Baisaov ve Maxat Rakhishov'un yakalandığını açıkladı. Operasyon, Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirildi.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    08:02 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre halı üretimi yapılan fabrikada içeride mahsur kalan işçiler olması muhtemel. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi devam ediyor.

  • İstanbul'da düzenlenen operasyonla uluslararası suçlular yakalandı
    07:58 İstanbul'da düzenlenen operasyonla uluslararası suçlular yakalandı

    İçişleri Bakanı Yerlikaya, İstanbul'da gerçekleştirilen 'Mahzen-23' Operasyonuyla, Interpol kırmızı bülteniyle aranan Talgat Baisaov ve Maxat Rakhishov'un yakalandığını duyurdu. Baisaov, 'Yasa Dışı Örgüt Faaliyetleri ve Kaçakçılık' suçundan, Rakhishov ise 'Dolandırıcılık' suçundan aranıyordu.

  • Ankara'da taksici, selektör yapan otomobil sürücüsünün önünü kesti
    07:46 Ankara'da taksici, selektör yapan otomobil sürücüsünün önünü kesti

    Ankara'da bir taksici, kendisine 'selektör' yapan otomobil sürücüsünün önünü keserek saldırmaya çalıştı. Olay, Turan Güneş Bulvarı yakını, Hollanda Caddesi'nde meydana geldi. Öfkelenen taksici, 'niye selektör atıyorsun' diyerek otomobil sürücüsüne bağırdı ve yumruk atmaya çalıştı. Libya uyruklu otomobil sürücüsüne saldırı girişiminde bulunan taksicinin bu hali cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de iş yerinde çıkan yangına itfaiye müdahale etti
    06:49 Küçükçekmece'de iş yerinde çıkan yangına itfaiye müdahale etti

    İstanbul Küçükçekmece ilçesinde bulunan Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bir iş yerinde yangın çıktı. Olay yerine hızla sevk edilen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etmek için çalışmalara başladı.

  • Ankara'da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada
    01:46 Ankara'da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada

    Ankara'nın Pursaklar ilçesinde tali yoldan caddeye çıkan çimento tankeri kontrolden çıktı. Devrilerek yokuş aşağı kayan tankerin görüntüsü anbean kameraya yansıdı. Kaza neticesinde şans eseri ölen veya yaralanan olmadı.

  • Avcılar'da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü
    01:42 Avcılar'da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü

    Avcılar'da yaşanan olayda, Vehbi Yıldız adlı şahıs, 3 çocuğunun annesi olan eşi Serap Yıldız'ı bilinmeyen bir nedenle silahla vurarak öldürdü. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Vehbi Yıldız'ın eylemi sonrası olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi ancak Serap Yıldız'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Olayın ardından yapılan incelemelerin ardından Serap Yıldız'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

  • Gaziantep'te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu
    01:33 Gaziantep'te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu

    Gaziantep-Nizip karayolunda vücudunun çeşitli yerlerinden silahla vurulmuş bir kadın cesedi bulundu. Cesedin kimlik tespiti için adli tıp kurumuna kaldırılmasıyla birlikte zanlı ya da zanlıları bulmak için geniş çaplı bir çalışma başlatıldı.

  • İskenderun'da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
    01:29 İskenderun'da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde hafif ticari araç ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kaza; İskenderun ilçesi Numune Mahallesi'nde meydana geldi. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.


Advertisement