Bursa'da çimlere basma kavgası çıktı, öfkeli adam hem çocuklara hem de bir babaya saldırdı - Son Dakika
3.Sayfa

Bursa'da çimlere basma kavgası çıktı, öfkeli adam hem çocuklara hem de bir babaya saldırdı

Bursa'da bir parkta çocukların çimlere basmasına kızan adam, çocuklardan birinin bisikletini yere çarptı. Çocuğuna saldıran adam karşısında tepkisiz kalamayan baba, öfkeli adamın yumruklarının hedefi olarak kanlar içinde kaldı. Kavganın, tartışmaya konu olan çimlerin üzerinde yapılması ise dikkatlerden kaçmadı.

24.09.2020 11:17  Güncelleme: 09:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesindeki bir parkta çocukların çimlere basması üzerine başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga, tartışma konusu olan çimler üzerinde yapılırken o anlar çevredeki vatandaşlar tarafından kayıt altına alındı.

BİSİKLETE TEKME ATTI

Olay dün akşam saatlerinde Aziz Sancar Parkı'nda meydana geldi. Akşam saatlerinde ilçenin en hareketli parkında oynayan çocuklara kızan Mehmet A., çimlere bastığı gerekçesiyle Furkan T. adlı çocuğun bisikletini alarak yere attı. Bisikletin lastiğini de indiren Mehmet A.'nın bu davranışlarını gören küçük çocuğun babası Sadrettin T. olay yerine geldi. Çıkan tartışmada Sadrettin T.'ye yumruk atan Mehmet A.'ya çevredeki vatandaşlar da tepki gösterdi. Hakaretler sonrasında Mehmet A. ile Sadrettin T. arasında kavga çıktı. Olay yerine gelen ekipler iki şahsı karakola götürerek işlem yaptı.

Bursa\'da çimlere basma kavgası çıktı, öfkeli adam hem çocuklara hem de bir babaya saldırdı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Bursa'da çimlere basma kavgası çıktı, öfkeli adam hem çocuklara hem de bir babaya saldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • KRAL: cahiliye devrinde mi yaşıosunuz 7 0 Yanıtla
  • Genç muslim : Gelde bana vur büzüğün yiyorsa 4 2 Yanıtla
  • kagan: yazık olmuş adama çocuguna karsıda mahçup olmuştur. yumruk atan dingil sen hiçmi çocuk olmadın . 4 1 Yanıtla
  • adi: adam yaşlı sen genç sin yaptıgın ayıp bagır cagır vurma 4 1 Yanıtla
  • BURSA: BU TIP HABERLERDE ADANA ILE KAPISIR DA FAZLA YER ALMIYOR BASINDA. 2 3 Yanıtla
  • FARUK : saçma salaklar... 1 3 Yanıtla
  • Kenan: Gerçekten çok ayıp ya ben izlerken utandım 3 1 Yanıtla
  • OlmazBoyle: Çimlere basmamak da nedir.Bu saçmalığı ilk hangi gerzek çıkardı.Dünyanın her yerinde insanlar çimlere basar, üzerinde uzanir ve hatta güneşlenip piknik yaparlar.Çimler ne içindir. Çimlere basılmaz diye birşey yoktur.bize yıllarca bu şekilde yutturmaya çalıştılar, neymiş efendim, Almanya'da çinilerin üzerine Türkçe yazıyla çimlere basmayın yapıyorlarmış. Yok böyle bir saçmalık. 2 1 Yanıtla
  • ziya: dua etsin o çocuk çok küçük ergenlik çağında olsaydı şimdi sen kesin mezardaydın. çocuğun yanında babasını dövmek demi.. dünyaları yıkarım biri böyle babamı karşımda dövse.. bence o çocuk bu olayı asla untumayacak.. inş o çocuğun karşına bir gün çıkarsın.. 2 1 Yanıtla
  • Sero: Allah Senin belanı versin 1 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İki inatçı sürücü Bahçelievler yan yol girişindeki bariyerlere böyle sıkıştı
    17:35 İki inatçı sürücü Bahçelievler yan yol girişindeki bariyerlere böyle sıkıştı

    Bahçelievler'de E5'ten yan yola geçmek isteyen iki inatçı sürücü, birbirlerini beklemeyince araçlar bariyerlere sıkıştı. Olay saat 14.00 sıralarında Bahçelievler yan yol girişinde meydana geldi. Seyir halindeki iki inatçı sürücü, E5'ten aynı anda yan yola girmek istedi. Sabırsız sürücüler, birbirlerini beklemeyince iki araç, bariyerlere sıkıştı. Sürücülerin kendi imkanlarıyla sıkıştıkları yerden çıktığı araçlarda hasar meydana geldiği öğrenildi.

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    17:34 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da bir apartmanda meydana gelen olayda, Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak ağır yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yaşamını yitirdi. Şüpheli olarak aranan Meltem Z'nin eşi Serkan Z. polis tarafından yakalandı ve tutuklandı. Turgut D. ve Meltem Z'nin cenazeleri ikindi namazının ardından defnedildi.

  • Çorum'un Osmancık İlçesi'nde Aydınlatma Lambası Alev Aldı
    17:32 Çorum'un Osmancık İlçesi'nde Aydınlatma Lambası Alev Aldı

    Osmancık ilçesinde D-100, E-80 Karayolu kenarındaki aydınlatma lambası aniden alev alarak yanmaya başladı. İtfaiye ekipleri müdahale ederek yangını söndürdü.

  • Seydişehir'de iş ortağını av tüfeğiyle yaralayan zanlı tutuklandı
    17:24 Seydişehir'de iş ortağını av tüfeğiyle yaralayan zanlı tutuklandı

    Konya'nın Seydişehir ilçesinde, iş ortağını av tüfeğiyle yaraladığı gerekçesiyle gözaltına alınan zanlı tutuklandı. İkinci el oto alım-satımıyla uğraşan Hüseyin K. ile iş ortağı Sadettin H. arasında alacak meselesinden tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Sadettin H, Hüseyin K'yi av tüfeğiyle yaraladı. Zanlı polislerce gözaltına alındı ve çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.


Advertisement