Bursa'da Dehşet Saçan Cinayet Sanığı Suçunu Kabul Etti - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Dehşet Saçan Cinayet Sanığı Suçunu Kabul Etti

Bursa'da 53 yaşındaki Gürbüz Kömür'ü tabanca ile öldürdükten sonra gasp ettiği araçla kaçan Okan Aksu suçunu kabul etti. Kömür'ün kendisini öpmek istemesinden rahatsız olduğunu söyledi.

26.05.2017 11:12  Güncelleme: 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da 53 yaşındaki Gürbüz Kömür'ü tabanca ile öldürdükten sonra gasp ettiği hafif ticari araçla köfteciye dalan ve 2'si ağır 10 kişinin yaralanmasına neden olan Okan Aksu'nun yargılanmasına başlandı. İlk duruşmada suçlamayı kabul eden Aksu, Kömür'ün kendisini öpmeye çalıştığını iddia etti.

ÖNCE CİNAYET, SONRA ADAM YARALAYARAK GASP, SONRA KAZA!

Merkez Osmangazi ilçesinde 18 Şubat'ta, bir arazide kalbinden vurularak öldürülmüş bulunan Gürbüz Kömür'ün katil zanlısı olarak aranan Okan Aksu, aynı gün akşam bir yakınının düğününden çıkıp eve giden 45 yaşındaki Yusuf Ay'ın kullandığı aracın önünü kesti. Yusuf Ay'ı 3 kurşun ile yaralayan Aksu, 16 P 5828 plakalı hafif ticari aracı gasp edip kaçtı. Aşırı hız yapan Aksu, direksiyon hakimiyetini kaybedince, o saatlerde kalabalık olan köfteci dükkanına daldı ve 10 kişinin yaralanmasına neden oldu. Polis tarafından yaralı olarak hastaneye kaldırılan ve kolundan iki kez ameliyat edildikten sonra taburcu edilen Aksu, çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Bursa'da Dehşet Saçan Cinayet Sanığı Suçunu Kabul Etti

SUÇ MAKİNESİ İLK DURUŞMADA SUÇUNU KABUL ETTİ

Hakkında, Gürbüz Kömür'ü öldürmek suçundan Bursa 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nde ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açılan Okan Aksu'nun yargılanmasına başladı. Çıktığı ilk duruşmada suçunu kabul eden Aksu, "Olay günü Merinos Parkı'nda tek başına oturuyordum. İsminin daha sonra Gürbüz Kömür olduğunu öğrendiğim kişi yanıma gelip oturdu. Sohbet ettik. Sonra beni aracına çağırdı gezmek için. Teklifini kabul ettik. Yolda bana bira aldı. Onu da içtim. Sonra öpmeye çalıştı rahatsız oldum. Bu sırada belimdeki tabancamı görüp almak istedi. O sırada silah ateş aldı. Yaralanmıştı. Kanlar içersindeydi. Aracın kapısını açıp o şekilde aşağı indi. Ben de kendisini bırakıp otomobil ile kaçtım. Sonra da öldüğünü öğrendim." dedi.

Bursa'da Dehşet Saçan Cinayet Sanığı Suçunu Kabul Etti

DİĞER OLAYLARIN SORUŞTURMASI SÜRÜYOR

Mahkeme heyeti, eksik evrakların beklenmesi için duruşmayı erteledi. Okan Aksu'nun, Yusuf Ay'ı tabanca ile yaraladıktan sonra aracını gasp etmesi, ardından köfteci dükkanına dalarak 10 kişinin yaralanmasına neden olması ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Bursa\'da Dehşet Saçan Cinayet Sanığı Suçunu Kabul Etti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Dehşet Saçan Cinayet Sanığı Suçunu Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement