Bursa'da Eski Koca Vahşeti - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Eski Koca Vahşeti

Bursa\'da Eski Koca Vahşeti

Yuvam bu aile yüzünden yıkıldı' dedi, karısının aşık olduğu gencin babası ile kızını öldürdü.

23.11.2011 16:36  Güncelleme: 07:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnegöl'e bağlı Mesudiye Mahallesi Şifa Sokak'ta oturan TIR sürücüsü Alaattin Kaya, iddiaya göre yurt dışına gittiği zamanlarda, 3 çocuğunun annesi Elif Kaya'nın (31) komşuları Yakup Çetin'in oğlu Emrah Kaya (26) ile aşk yaşadığını, şüphe üzerine kontrol ettiği cep telefonu mesajlarından anladı. Bunun üzerine eşinin kendisiyle kavga ettiği Elif Kaya, evi terk edip Ankara'daki ailesinin yanına yerleşti ve boşanma davası açtı. Bu sürede sevgilisi Emrah Çetin ile de sürekli görüşüp, boşandıktan sonra evlenmek için de hazırlığı yapmaya başladı.

EVLENMELERİNE KARŞI ÇIKAN ABLAYI BIÇAKLADI

Geçen eylül ayında, Emrah Çetin'in evli ablası Serap Keskin'in evliliklerine karşı çıktığını öğrenen Elif Kaya, telefonla konuştuğu Serap Keskin ile görüşmek üzere İnegöl'e geldi. Evli ve 3 çocuk annesi Serap Keskin'in Kemalpaşa Mahallesi Camii Sokak Songül Apartmanı'ndaki evine giden Elif Kaya, ikna edemediği Serap Keskin'i çantasından çıkardığı bıçakla göğsünden ve sırtından 2 bıçak darbesiyle yaraladı. Serap Keskin, kaldırıldığı hastanede ameliyata alınırken, Ankara'ya kaçmak için otogara giden Elif Kaya ise otobüste polis tarafından yakalanıp, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Ayrı yaşadığı eşinin, Serap Keskin'i bıçakladığını öğrenen Alattin Kaya, İnegöl'de karşılaştığı Yakup Çetin'i, Oğlun İnegöl'ü terk etsin. Sen de ayağını denk at diyerek tehdit etti. Yakup Çetin bu tehdit üzerine polise giderek şikayette bulundu.

ADLİYEDE TARTIŞTI

Elif Kaya'nın, Serap Keskin'i bıçakladığı davayla ilgili yargılamaya dün İnegöl Asliye Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. Mahkemeye gelen Alaattin Kaya, iddiaya göre Yakup Çetin'den, hem kendisine açtığı tehdit, hem de yaralanın kızı için devam eden bıçaklanma davalarında şikayetçi olmamasını söyledi. Taraflar arasında adliye koridorunda başlayıp mahkeme sonrası devam eden tartışmayı polis ayırdı.

ALKOL ALIP EVİ BASTI

Dün akşam mahkeme sonrası alkol aldığı belirtilen Alaattin Kaya, daha sonra evindeki tabancasını alarak Yakup Çetin'in Mesudiye Mahallesi'ndeki evine gitti. Çaldığı kapının açılması üzerine Kaya dehşet saçtı. Kaya, 12 yaşındaki Mine ve 11 yaşındaki Mikail Çetin iadlı çocuklarının gözleri önünde Yakup Çetin ile kızı Semra Çetin'i kurşun yağmuruna tuttu. Yakup Çetin çocuklarının yanında kapı önünde kafasına isabet eden iki kurşunla, Semra Çetin da oturma odasında gözüne giren tek kurşunla yaşamlarını yitirdi. Çocuklar ise, baba ve ablalarının ölümüne tanık olduktan sonra korkudan evlerinin balkonuna kaçtı.

'EVDE BÜYÜK KİM VARSA VURACAKTIM'

Cinayet sonrası korkudan balkona çıkan iki kardeş, üç katlı binanın ikinci katındaki evlerinin balkonundan polis aracının yardımı ile indirilirken, kaçan Alaattin Kaya ise evinde yakalandı. Suçunu kabul eden ve içersinde 9 kurşun bulunan tabancasını gömdüğü topraktan çıkartıp polise teslim eden Alatttin Kaya ifadesinde şunları söyledi

Bu olay benim namus meselemdi. Karım Elif'ten, Yakup'un oğlu Emrah'a aşık olduğu için ayrıldık. Elif'i de vuracaktım. O yüzden Yakup Çetin'den şikayetlerini geri almalarını istedim. Kabul etmediler. Eve girince çocuklara zarar vermeyip tüm büyükleri öldürecektim. Evde iki kişi vardı. Onları öldürdüm. Başka büyük olsa onları da öldürecektim.

Cinayetle ilgili soruşturma sürerken, minibüsü ile servis taşımacılığı yapan Yakup Çetin ile bir fabrikada işçi olarak çalışan Semra Çetin'in cenazelerinin yarın toprağa verilmesi bekleniyor.

Hakan ÜZER- Bülent CİVanOĞLUİNEGÖL/ Bursa/ DHA

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Eski Koca Vahşeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kazakistan Cumhuriyeti Antalya Başkonsolosu MÜSİAD Antalya ile bir araya geldi
    14:05 Kazakistan Cumhuriyeti Antalya Başkonsolosu MÜSİAD Antalya ile bir araya geldi

    Kazakistan Cumhuriyeti Antalya Başkonsolosu Kuat Kanafeyev, MÜSİAD Antalya Başkan'ı Ali Akçay ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek Kazakistan'ın potansiyel yatırım alanları hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Başkonsolos Kanafeyev, Kazakistan'ın stratejik konumu, büyük pazarlara erişim kolaylığı, yatırım teşvikleri, doğal rezervleri ve Astana Uluslararası Finans Merkezi hakkında detaylı bilgiler paylaştı. Görüşme sonunda Başkonsolos Kanafeyev, MÜSİAD Antalya yönetimini Kazakistan'a davet etti.

  • Avusturya Hava Yolları Kabin Görevlileri Maaş Artışı Talebiyle Grevde
    14:00 Avusturya Hava Yolları Kabin Görevlileri Maaş Artışı Talebiyle Grevde

    Avusturya Hava Yolları'nda çalışan kabin görevlileri, maaşlarının artırılması talebiyle greve gitti. Grev nedeniyle 400'ün üzerinde uçuş iptal edilirken, yaklaşık 52 bin yolcu etkilendi. VIDA Sendikası, çalışanların aylık gelirlerinin yüzde 27 artırılmasını talep ederken, şirket yüzde 18 artış önerisinde bulunuyor.

  • Adıyaman'da Mahalli İdareler Genel Seçimi Öncesi Sandık Kurulu Başkanlarına Eğitim Verildi
    14:00 Adıyaman'da Mahalli İdareler Genel Seçimi Öncesi Sandık Kurulu Başkanlarına Eğitim Verildi

    Adıyaman'da, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi. Adıyaman Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından düzenlenen eğitimde, sandık başkanlarına seçim sürecinde yapılması ve yapılmaması gereken konular hakkında bilgiler verildi. Ayrıca, vatandaşların daha rahat oy kullanabilmesi için alınan tedbirler ve konteyner kentlerdeki sandık kurulumu gibi konular da ele alındı.


Advertisement