Bursa'da Fabrikadaki Patlamada Ölen İşçi Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Fabrikadaki Patlamada Ölen İşçi Toprağa Verildi

BURSA'nın Yıldırım ilçesinde, dün iplik boyama ve üretim fabrikasında meydana gelen patlamada iş yeri sahibiyle birlikte yaşamını yitiren işçi Ferhat Göral (30), İnegöl'de gözyaşlarıyla toprağa verildi.

27.04.2019 17:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BURSA'nın Yıldırım ilçesinde, dün iplik boyama ve üretim fabrikasında meydana gelen patlamada iş yeri sahibiyle birlikte yaşamını yitiren işçi Ferhat Göral (30), İnegöl'de gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Yıldırım ilçesindeki Otosansit Sanayi Sitesi'ndeki iplik boyama ve üretim fabrikasına, dün saat 15.00 sıralarında patlama meydana geldi. Patlamada fabrikanın sahibi İsmail Kasap (34) ile işçiler Ferhat Göral, Şura Şensoy, Bilal Özden ve Serdar Özden yaralandı. Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan İsmail Kasap ve Ferhat Göral kurtarılamadı.

Fabrikadaki patlamada yaşamını yitiren Ferhat Göral'ın cenazesi, yapılan otopsinin ardından bugün ailesi tarafından teslim alınarak İnegöl ilçesi Yeniceköy Mahallesi Merkez Camii'ne getirildi. Göral'ın cenazesine çok sayıda kişi katıldı. Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Ferhat Göral'ın cenazesi, Yeniceköy Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Fabrikadaki Patlamada Ölen İşçi Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    17:34 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da bir apartmanda meydana gelen olayda, Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak ağır yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yaşamını yitirdi. Şüpheli olarak aranan Meltem Z'nin eşi Serkan Z. polis tarafından yakalandı ve tutuklandı. Turgut D. ve Meltem Z'nin cenazeleri ikindi namazının ardından defnedildi.

  • Safranbolu'da kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı
    17:33 Safranbolu'da kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı

    Karabük'ün Safranbolu ilçesinde düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda, sanayi tipi sigara sarma makinesi, 170 paket bandrollü tütün, 5 kilogram kıyılmış tütün, 50 bin dal bandrollü boş makaron ve 8 bin dal içi doldurulmuş makaron ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli M.T, hakkında adli işlem başlatıldı.

  • İran'ın İsfahan kentindeki nükleer tesislere saldırıda hasar yok
    17:29 İran'ın İsfahan kentindeki nükleer tesislere saldırıda hasar yok

    Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (UAEA), İran'ın İsfahan kentinde meydana gelen saldırıda ülkenin nükleer tesislerinde herhangi bir hasar olmadığını doğruladı. İsrail'in İran'daki hedeflere düzenlediği saldırılar ABD'li haber kaynakları tarafından da doğrulandı.

  • Esenler Belediyesi, 14. Uluslararası Barış Ekmeği Festivali'nde Gazzeli çocukları ağırlıyor
    17:27 Esenler Belediyesi, 14. Uluslararası Barış Ekmeği Festivali'nde Gazzeli çocukları ağırlıyor

    Esenler Belediyesi, 14. Uluslararası Barış Ekmeği Festivali kapsamında Gazzeli çocukları İstanbul'da misafir ediyor. Festival kapsamında çocuklar, İstanbul'u keşfedecek ve dünya liderlerine barış çağrısında bulunacak. Gazzeli çocuklar, savaşın acılarını anlatarak umutlarını dile getirdi.

  • İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Samsunspor'u Ziyaret Etti
    17:26 İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Samsunspor'u Ziyaret Etti

    İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Samsunspor'un şehrin en özel markası ve değeri olduğunu belirtti. Samsunspor Heyeti, Başkan Kurnaz'a adının yazılı olduğu forma hediye etti.

  • Deprem Sonrası Adıyaman Turizmi ve Sosyolojisi Konulu Panel Düzenlendi
    17:25 Deprem Sonrası Adıyaman Turizmi ve Sosyolojisi Konulu Panel Düzenlendi

    Adıyaman Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen '15-22 Nisan Turizm Haftası' etkinlikleri kapsamında 'Deprem Sonrası Adıyaman Turizmi ve Sosyolojisi' konulu panel gerçekleştirildi. Panelde, Adıyaman'ın turizm karnesi değerlendirildi ve 2024 yılına dair beklenti ve planlamalar aktarıldı. Panelde, Adıyaman Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Caner Çalışkan, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünden Kültür ve Turizm Uzmanı Mustafa Ekinci ve Park Dedeman Genel Müdürü Furkan Polat yer aldı. Panelde, Adıyaman'ın turizm sektöründeki deprem sonrası durumu ve geleceği ele alındı.


Advertisement