Bursa'da İki Konsomatrisin Kavgası Kanlı Bitti - Son Dakika
Güncel

Bursa'da İki Konsomatrisin Kavgası Kanlı Bitti

Bursa\'da İki Konsomatrisin Kavgası Kanlı Bitti

Bursa'da, aynı evde yaşayan ve farklı gece kulüplerinde konsomatrislik yapan aşırı alkollü iki kadının tartışması kavgaya dönüştü.30 yaşındaki Aynur Dürel, 26 yaşındaki Gülhan Coşkun'un yüzüne biber gazı sıkıp tartaklarken, bu sırada mutfaktan meyve bıçağı alan Coşkun ise Dürel'i kalçasından yaraladı.

03.01.2012 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da, aynı evde yaşayan ve farklı gece kulüplerinde konsomatrislik yapan aşırı alkollü iki kadının tartışması kavgaya dönüştü. 30 yaşındaki Aynur Dürel, 26 yaşındaki Gülhan Coşkun'un yüzüne biber gazı sıkıp tartaklarken, bu sırada mutfaktan meyve bıçağı alan Coşkun ise Dürel'i kalçasından yaraladı.

Farklı gece kulüplerinde konsomatrislik yapan Aynur Dürel ile Gülhan Coşkun sabaha karşı aşırı alkollü halde Dikkaldırım Mahallesi Kanalboyu Caddesi üzerindeki apartmanda birlikte oturdukları daireye geldi. Saat 06.00 sıralarında ikili tartışmaya başladı. Gülhan Coşkun'un sevgilisini sık sık eve getirmesine sinirlenen Dürel, Coşkun'a "Niye sevgilini sürekli eve getiriyorsun?" diye bağırmaya başladı. İki kadının tartışması bir süre sonra kavgaya dönüşüce Dürel çantasından çıkardığı biber gazını Coşkun'un yüzüne sıkarak, onu tartakladı. Sinirlenen Gülhan Coşkun da mutfaktan aldığı meyve bıçağıyla Aynur Dürel'e saldırmak istedi. Evden çıkarak dışarı kaçan Dürel'i kovalayan Coşkun, caddenin sonunda Aynur Dürel'i yakalayarak, onu kalçasından bıçaklayarak yaraladı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulansla Bursa Devlet Hastanesi'ne giden Aynur Dürel, burada tedaviye alındı. Dürel'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, Coşkun ise olaydan 2 saat sonra gözaltına alındı. Polis, olayla ilgili soruşturmaya başladı. - Bursa/ Osmangazi

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da İki Konsomatrisin Kavgası Kanlı Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement