Bursa'da İlk İftar - Son Dakika
Güncel

Bursa'da İlk İftar

Bursa\'da İlk İftar

Bursa Büyükşehir Belediyesinin her ramazanda olduğu gibi Fevzi Çakmak Caddesi'ndeki otoparkta kurduğu aşevi, bugünden itibaren kapılarını vatandaşlara açtı.

27.05.2017 21:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Büyükşehir Belediyesinin her ramazanda olduğu gibi Fevzi Çakmak Caddesi'ndeki otoparkta kurduğu aşevi, bugünden itibaren kapılarını vatandaşlara açtı.

Katlı otoparktaki ilk iftar programına yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, ezanın okunmasıyla oruçlarını açmanın mutluluğunu yaşadı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Genel Sekreter İsmail Yılmaz, Genel Sekreter Yardımcısı Neşet Çakmaklı da ilk iftarlarını vatandaşlar ile yaptı. Başkan Altepe, servis masasında vatandaşlara yemek dağıttı.

Ezanın okunmasının ardından orucunu açan Altepe, rahmet ve bereket ayı ramazanın huzur içinde geçmesi için gerekli her türlü çalışmayı yaptıklarını bildirdi.

Altepe, "Büyükşehir Belediyesi olarak tarih başkenti, kültür ve medeniyet kenti Bursa'da ramazanın en güzel şekilde yaşanılıp hissedilmesi için bu yıl da örnek organizasyonlar yaptık. Aşevlerindeki iftar sofralarında birlik ve beraberliği sağlarken, ramazan gecelerinin de ayrı bir neşe içinde geçmesi için değişik organizasyonlarımız var." diye konuştu.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe, halkın ramazanı huzur için geçirmesi ve ibadetlerinin karşılığını bulması temennisini de dile getirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bursa'da İlk İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement