Bursa'da Aşırı Yağış Hayatı Felç Etti! Sel Suları Kamyoneti Sürükledi - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Aşırı Yağış Hayatı Felç Etti! Sel Suları Kamyoneti Sürükledi

Bursa'da etkili olan sağanak yağış sel ve taşkınlara neden oldu. Sel suları Doğancı Barajı yakınlarında birçok aracın mahsur kalmasına neden olurken bir kamyonu da sürükledi.

25.05.2018 19:34  Güncelleme: 19:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da akşam 17:00'de başlayan şiddetli yağış sel ve taşkınlara neden oldu. Bir çok evi ve bir çocuk kreşini de su bastı. Kreşte mahsur kalan çocuklar kısa sürede tahliye edildi. Sel suları Doğancı Barajı yakınlarında bir çok aracın mahsur kalmasına neden olurken bir kamyonu da sürükledi.

Bursa'da Aşırı Yağış Hayatı Felç Etti! Sel Suları Kamyoneti Sürükledi

EVLER SULAR ALTINDA KALDI

Marmara Bölgesi'nde etkili olan sağanak, yaşamı olumsuz yönde etkiliyor. Mustafakemalpaşa ilçesine 18 kilometre uzaklıktaki 800 haneli Taşpınar köyünde oluşan sel nedeniyle evler sular altında kalırken, 3 koyun boğularak telef oldu. Evlerdeki sular da itfaiye ekipleri tarafından boşaltıldı.

Bursa'da Aşırı Yağış Hayatı Felç Etti! Sel Suları Kamyoneti Sürükledi

ARAÇLAR YOLDA KALDI, KAMYON SÜRÜKLENDİ

Bursa'nın Orhaneli yolu üzerindeki Doğancı Barajı yakınlarında ise sel suları nedeniyle araçlar yolda kaldı. Sel suları bir kamyonu sürüklerken, araç sürücüleri yola devam etmek için suların çekilmesini bekledi.

Bursa'da Aşırı Yağış Hayatı Felç Etti! Sel Suları Kamyoneti Sürükledi

KREŞTEKİ ÇOCUKLAR KURTARILDI

Bursa'da etkili olan sağanak yağış nedeniyle Nilüfer Deresi taştı. Merkez Osmangazi İlçesi Hadavendigar Mahallesi Bent Caddesi'ndeki bazı ev ve iş yerleri sular altında kalırken özel bir kreşte mahsur kalan çocukları ise aileleri kucaklarında taşıdılar. Sel nedeniyle Bursa'nın Orhaneli ile ulaşımını sağlayan karayolu ise trafiğe kapandı.

Bursa'da Aşırı Yağış Hayatı Felç Etti! Sel Suları Kamyoneti Sürükledi
Bursa\'da Aşırı Yağış Hayatı Felç Etti! Sel Suları Kamyoneti Sürükledi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bursa'da Aşırı Yağış Hayatı Felç Etti! Sel Suları Kamyoneti Sürükledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • <<->>: alt yapı 0 gelişen turkey 11 1 Yanıtla
  • TUNÇ06: Her boşluga beton evler beton yapılar yaparsanız izin verirseniz sonuç bu ..Alt yapı yok buna izin veren yetkileri tebrik etmek lazım ..Vasıfsız insanlar iş başın da diye düşünüyorum . 7 2 Yanıtla
  • yamır: su akar yolunu bulur demiş atalarımız. dere yataklarına ev yaparsan ilk selde su basar 5 0 Yanıtla
  • dürbünlü: Yaşım 70.,çok hükümetler geldi.,ancak akape dahil hiçbiri.,alt yapı problemini çözemediler. 3 0 Yanıtla
  • +++: ŞEHİRLER OBEZ OLMUŞ, YEŞİL YOK, HER YER ARAÇ İSTİLASI ALTINDA, YAŞANMAZ HALE GELMİŞ. İNSANLAR ŞEHİRLER DE GERGİN, HIRÇIN, MUTSUZ. NE OVA, MERA, OTLAK, DERE, SULAK ALAN BIRAKTIK. NEREDE İŞE YARAR YER VAR ORAYA ÇÖKTÜK. ALLAHIM(CC) HAYIR ETSİN. 0 0 Yanıtla
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement