Bursa'da Soner Sarıkabadayı coşkusu - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Soner Sarıkabadayı coşkusu

Bursa\'da Soner Sarıkabadayı coşkusu

'19 Mayıs Atatürk´ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı´nın heyecanını doyasıya yaşayan Bursa, ünlü sanatçı Soner Sarıkabadayı'nın coşkulu konserine ev sahipliği yaptı.

20.05.2017 09:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa, '19 Mayıs Atatürk´ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı´nın heyecanını doyasıya yaşarken; gençler de ünlü sanatçı Soner Sarıkabadayı'nın coşkulu konserinin keyfini çıkardı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, '19 Mayıs Atatürk´ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı´nı coşkulu bir gençlik şölenine dönüştürdü. Ünlü şarkıcı Soner Sarıkabadayı, Atatürk Stadyumu Meydanı'nda sevenleri ile buluştu.
Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü, 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı´nda pop müziğin sevilen ismi ünlü sanatçı Soner Sarıkabadayı'yı hayranlarıyla buluşturdu. Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Bursa Kültür A. Ş.´nin organize ettiği gecede, son yılların sevilen ismi, binlerce hayranına unutulmaz bir konser yaşattı. Meydanı dolduran 30 binin üzerinde müziksever, Sarıkabadayı´nın şarkılarına neşeyle eşlik etti.

Meydandaki ilk halk konseri

Atatürk Stadyumu Meydanı'ndaki 'ilk halk konseri' olma özelliğini de taşıyan konserde, 'Tekamül' adlı şarkısı ile sahneye çıkan sanatçı, 'Unuttun mu Beni', 'Kutsal Toprak', 'Buz', 'Sadem', 'Taş' ve 'Mantık Evliliği' gibi sevilen şarkılarını da seslendirdi. Ünlü halk ozanı Aşık Veysel´in 'Uzun İnce Bir Yoldayım' türküsünü kendine has yorumuyla seslendiren sanatçı, hayranlarından tam not alarak Bursa'da gönülleri fethetti. Özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde coşku doruktaydı. Meydanı dolduran vatandaşlar, '10. Yıl Marşı'nı da hep birlikte söyledi.
Gökyüzüne salınan dilek fenerleri ve ışık efektleri de geceye renk katarken, Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürü Turgay Mercan, Sarıkabadayı'ya keyifli konserden dolayı teşekkür etti. Mercan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe adına Sarıkabadayı'ya plaket, çiçek ve Bursa ipeğinden bir fular hediye etti. '19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nda Bursa'da konser vermekten dolayı son derece mutlu olduğunu ifade eden ünlü popçu, anlamlı bayrama değer katan organizasyonun gerçekleşmesine imkan tanıyan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bursa'da Soner Sarıkabadayı coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement