Bursa'da Tansiyonu Yüksek Maç! - Son Dakika
Spor

Bursa'da Tansiyonu Yüksek Maç!

Bursa\'da Tansiyonu Yüksek Maç!

Spor Toto Süper Lig 3.hafta mücadelesinde Beşiktaş, deplasmanda Bursaspor'a konuk oluyor.

22.09.2011 08:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig 3. hafta mücadelesinde Beşiktaş, deplasmanda Bursaspor'a konuk oluyor.

Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacak ve siyah beyazlı taraftarların alınmayacağı karşılaşma saat 20.00'da başlayacak.

Hakem Yunus Yıldırım'ın yöneteceği zorlu karşılaşmayı LigTV naklen yayınlanacak.

Siyah beyazlı ekibin deplasmanda oynayacağı bu zorlu mücadeleyi Sporx.Com Canlı Anlatım Servisi farkıyla dakika dakika takip edebilirsiniz.

Bursa'DA SESTAK YOK

Süper Lig'de 2011-2012 sezonuna şampiyonluk parolasıyla başlayan Bursaspor, evinde Beşiktaş'ı konuk ediyor. Cezalı olan Sestak dışında eksiği bulunmayan yeşil beyazlı ekipte Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın, ilk iki maçta sahaya sürdüğü 11 ile bu maça çıkması bekleniyor.

GUTI KADRODA YOK

Geçtiğimiz sezon Bursa deplasmanında yaşanan olaylar nedeniyle karşılaşmayı hükmen kazanan Beşiktaş, bu kez maçı oynayarak kazanmayı hedefliyor. Geçen hafta Ankaragücü'nü evinde yenerek sezonun ilk galibiyetini alan siyah beyazlılar Bursa deplasmanını kazanıp galibiyet serisi elde etmenin peşinde.

Kara Kartallar'da sakarlıkları bulunan İbrahim Toraman ve Hugo Almeida maç kadrosunda yer almazken İspanyol yıldız Guti, tekniko direktör Carlos Carvalhal tarafından sakatlığı bulunmamasına rağmen kadroya alınmadı.

MUHTEMEL 11'LER

BursaSPOR

Carson

Basser

Serdar

İbrahim

Vederson

Turgay

N'Diaye

Adem

Ozan

Batalla

Bangura

BEŞİKTAŞ

Rüştü

Ekrem

Egemen

Sivok

İsmail

Ernst

Aurelio

Fernandes

Simao

Quaresma

Edu

STAT: Bursa Atatürk

HAKEM: Yunus Yıldırım

SAAT: 20.00

YAYIN: LigTV & Sporx.Com Canlı Anlatım Servisi

85'İNCİ RANDEVU

İki takım arasında, Bursaspor'un ilk kez Türkiye 1. Futbol Ligi'nde mücadele etmeye başladığı 1967-1968 sezonundan bu yana yapılan toplam 84 lig maçından 33'ünü Beşiktaş, 16'sını Bursaspor kazanırken, 35 maç da berabere sonuçlandı. Siyah beyazlıların ligdeki toplam 107 golüne, yeşil beyazlılar 74 golle karşılık verdi. Geçen sezon yapılan maçları Beşiktaş, İstanbul'da 1-0, deplasmanda da hükmen 3-0 kazandı.

BursaSPOR 38 HAFTADIR PENALTI ATAMIYOR

Bursaspor Süper Lig'de oynadığı son 38 haftada penaltı atışı kullanamadı. En son 2009-10 sezonu 32.haftasında Kayserispor'a penaltı kullanan ve Ivankov ile gol bulan Bursaspor geçen sezonun tamamında penaltı atışı kullanamamıştı.

SADECE 3 İSİM 90 DAKİKA OYNADI

Beşiktaş bu sezon Avrupa kupalarında 3 maç, Süper Lig'de 2 maç olmak üzere toplamda 5 resmi maça çıkarken üç oyuncusu tüm maçlarda 90 dakika oynadı. Savunmadan İsmail Köybaşı ve Egemen Korkmaz, orta sahadan Manuel Fernandes 5 maçta da 90 dakika sahada kaldı. İsmail bu sezon 1 asist, Fernandes 3 asist yaparken Egemen 1 gol - 1 asist yaptı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Bursa'da Tansiyonu Yüksek Maç! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement