Son dakika! Kızılay binasının ardından İŞKUR binasının yıkılma anı kamerada - Son Dakika
Güncel

Son dakika! Kızılay binasının ardından İŞKUR binasının yıkılma anı kamerada

Son dakika haberlerine göre Kızılay binasının ardından İŞKUR binasının yıkılma anı kamerada Bursa'da tarihi hanlar bölgesindeki yıkımlar sürüyor BURSA - Bursa'da tarihi yapıları öne çıkaracak proje kapsamında, tarihi hanlar bölgesindeki bir bina daha kontrollü olarak yıkıldı.

29.09.2020 09:56  Güncelleme: 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kızılay binasının ardından İŞKUR binasının yıkılma anı kamerada

Bursa'da tarihi hanlar bölgesindeki yıkımlar sürüyor

BURSA - Bursa'da tarihi yapıları öne çıkaracak proje kapsamında, tarihi hanlar bölgesindeki bir bina daha kontrollü olarak yıkıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin 'Hanlar Bölgesi ve Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi' kapsamında bir binanın daha yıkımı gerçekleştirildi. Yıkım anları, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Osmanlı'nın ilk başkenti olan Bursa'da 14'üncü yüzyılda oluşmaya başlayan, 16'ncı yüzyılda han, bedesten ve çarşıların oluşumuyla gelişimi tamamlanan Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'nin etrafını çevreleyen binaların arındırılarak, gün yüzüne çıkaracak projede binaların yıkım aşaması devam ediyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin 'Hanlar Bölgesi ve Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi', Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından da desteklenirken, proje kapsamında tarihi yapıları çevreleyen binaların yıkımına Kızılay binasından başlandı. Kızılay binasının ardından İŞKUR binası da yıkıldı.

Proje kapsamında bölgedeki bir bina daha kontrollü olarak yıkıldı. Bu anlar ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

bursayadairvideo isimli instagram sayfasında yayınlanan görüntülerde, yıkımın ardından toz bulutunun etrafı kapladığı görüldü.

Son dakika! Kızılay binasının ardından İŞKUR binasının yıkılma anı kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Son dakika! Kızılay binasının ardından İŞKUR binasının yıkılma anı kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement