Son dakika haber... Tekme tokat müşteri kavgası kamerada - Son Dakika
3.Sayfa

Son dakika haber... Tekme tokat müşteri kavgası kamerada

Son dakika 3. sayfa haberi: Tekme tokat müşteri kavgası kamerada Bursa'da yabancı uyruklu 2 kişi arasında tekme ve tokatlı kavga çıktı.

09.09.2021 10:30  Güncelleme: 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekme tokat müşteri kavgası kamerada

BURSA - Bursa'da yabancı uyruklu 2 kişi arasında tekme ve tokatlı kavga çıktı. Müşteri kapma yüzünden birbirlerine acımasızca vuran Suriyeliler güçlükle ayırıldı. Bursa'da suça karışan Suriyeli ve diğer yabancı uyruklu vatandaşların sınır dışı edildiği, toplum güvenliğini bozan kişiler hakkında Savcılığın soruşturma başlattığı bildirildi.

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Çarşamba Mahallesi'nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Suriyeli iki esnaf arasında müşteri kapma yüzünden tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada tekmeler tokatlar atılırken, görenler ayırmak için yanlarına gitti. Vatandaşların bazıları cep telefon kameralarıyla kayıt alırken bazıları da ayırmaya çalıştılar. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Son dakika haber... Tekme tokat müşteri kavgası kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Son dakika haber... Tekme tokat müşteri kavgası kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Serdivan'da kaydedilen uyuşturucu partisi görüntülerinde yer alan 2 kadın da yakalandı
    13:05 Serdivan'da kaydedilen uyuşturucu partisi görüntülerinde yer alan 2 kadın da yakalandı

    Sakarya'nın Serdivan ilçesinde bir evde kaydedilen ve sosyal medyada paylaşılan uyuşturucu partisi görüntülerinde yer alan 2 kadın da polis tarafından yakalandı. Şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı ancak adli işlemleri devam ediyor.

  • Elazığ'da 3 Yıl 4 Ay Hapis Cezası Bulunan Zanlı Yakalandı
    13:04 Elazığ'da 3 Yıl 4 Ay Hapis Cezası Bulunan Zanlı Yakalandı

    Elazığ'da jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada, 'Açıkta Bırakılmış Eşya Hakkında Hırsızlık' suçundan 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir zanlı yakalandı. Zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Kaçak suç makinesi jandarmanın operasyonuyla yakalandı
    12:57 Kaçak suç makinesi jandarmanın operasyonuyla yakalandı

    Aksaray'da cezaevi firarisi olan ve 'Kasten öldürme, birden fazla kişi tarafından birlikte yağma, hükümlü ve tutuklunun kaçması' suçlarından aranan ve hakkında 25 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs jandarmanın operasyonuyla yakalandı.

  • 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Lastik Patlaması: Trafikte Uzun Kuyruk Oluştu
    12:41 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Lastik Patlaması: Trafikte Uzun Kuyruk Oluştu

    15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde seyir halindeki bir aracın lastiği patlayınca, polis ekipleri köprünün ortasında kalan araç nedeniyle bir şeridi trafiğe kapattı. Bu durum, Avrupa Yakası'ndan Anadolu Yakası'na geçmek isteyen araç sürücülerinin kilometrelerce kuyruk oluşturmasına sebep oldu. Olay yerine gelen çekici, lastiği patlayan aracı köprüden kaldırdıktan sonra trafik normale döndü.


Advertisement