Trafikte Pes Dedirten Görüntüler! Seyir Halinde Direksiyonu Söktü - Son Dakika
Güncel

Trafikte Pes Dedirten Görüntüler! Seyir Halinde Direksiyonu Söktü

Bursa'da arkadaşları ile beraber gezerken oldukça tehlikeli bir şova imza atan kişi, otomobili ile yolda seyir halinde ilerlerken bir anda direksiyonu yerinden söktü ve aracın camından dışarıya çıkarıp sallamaya başladı.

11.04.2019 10:22  Güncelleme: 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da bir sürücü seyir halindeyken otomobilinin direksiyonunu yerinden söktü. Yanında başka bir araçla giden arkadaşı da bu görüntüleri çekip yayınladı. Sosyal medyadan gelen tepkiler üzerine Emniyet harekete geçti ve o sürücü yakalanıp ehliyetine el konuldu.

Olay merkez Osmangazi ilçesi Yunuseli Mahallesi'nde meydana geldi. A.A. arkadaşları ile beraber gezerken oldukça tehlikeli bir şova imza attı. 16 K plakalı otomobili ile yolda seyir halinde ilerlerken bir anda direksiyonu yerinden söktü ve aracın camından dışarıya çıkarıp sallamaya başladı. O esnada da beraber gezdikleri bir arkadaşı o anları kaydedip yayınladı.

Trafikte Pes Dedirten Görüntüler! Seyir Halinde Direksiyonu Söktü

SÜRÜCÜNÜN EHLİYETİNE EL KONULDU

İhbar üzerine Bursa Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı sivil ekipler harekete geçti. Plakadan telefon numarasına ulaşılan A.A. aracı ile beraber emniyete davet edildi. A.A.'ya, "Trafik düzenini tehlikeye sokmak" suçundan işlem yapıldı. Aracı bağlanarak otoparka çektirilen, ehliyetine el konulan sürücü hem mahkemeye çıkacak hem de ehliyetini tekrar almak için doktor kontrolünden geçecek.

Trafikte Pes Dedirten Görüntüler! Seyir Halinde Direksiyonu Söktü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Trafikte Pes Dedirten Görüntüler! Seyir Halinde Direksiyonu Söktü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • ÜMİT 58 : kuş kadar beyin yok bunda ölüncede rahmet okurlar 9 0 Yanıtla
  • kani: Gaza zam gelse yeminle böyle şeyler yüzde 90 azalır. Albir tofaş tak lastiği eksozu sistemi çık yola millet senden korksun sonra koy fesboka bir tesbih bir pompalı ordaki camiada korksun sonra bir gün haberlerde okusunlar ölmüş. artık hangisinden ölmüştür biz bilemeyiz. Gaz bedava ya ondan benzin ve mazota yapacağına gaza yap zammı ama yapamazlar bunu biliyom.( Her sözünüzün iki mislisi ) 5 1 Yanıtla
  • fıratk: aynı havayı soluyoruz ıste bunlarla asıl bıze yazık ona degil 3 0 Yanıtla
  • yorumcu: bunlar ne yiyip ne içiyo acaba? 2 0 Yanıtla Yorumsuz: Kuru fasülye ve sogan. 0 0
  • TUNÇ06: HER KESİN ALTIN DA ARABA OLDU ESKİ YENİ AMA VAR ..İŞTE BU KAFALAR... 1 0 Yanıtla
  • Sarıfuat: Gerizekalı 1 0 Yanıtla
  • Yeter artık be: Bu berduş arabalarindan bıktık artık bu araclari trafikten men edin tedavulden kaldirin 0 0 Yanıtla
  • Dogukan: O altindaki arabalarin zombisi ile bir de hava atmazlar mi bu varos trafik canavarlari 0 0 Yanıtla
  • İzmir'de kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti
    08:06 İzmir'de kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti

    İzmir'in Konak ilçesinde iki aile arasında çıkan kavgada tabancayla yaralanan 35 yaşındaki adam, hastanedeki yaşam mücadelesini kaybetti. Kavganın ardından gözaltına alınan bir kişiyle diğer iki kişinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

  • Tokat'ta bulunan Sebastapolis Antik Kenti depremlerde zarar görmedi
    07:53 Tokat'ta bulunan Sebastapolis Antik Kenti depremlerde zarar görmedi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde bulunan Sebastapolis Antik Kenti, yaşanan depremlerde zarar görmedi. Antik kentin, Anadolu Ajansı tarafından dron ile yapılan görüntüleme sonucunda zarar görmediği belirlendi. Sebastapolis Antik Kenti, M.S 98-117 yıllarında Kapadokya eyaletine dahil edilmiş ve Karadeniz'in en büyük 5 şehrinden biri olarak biliniyor. Ancak zamanla önemini kaybeden ve unutulan antik kent, 1986 yılında başlayan kazı çalışmalarıyla gün yüzüne çıkarılmaya başlandı.

  • İsrail İran'a Saldırı Düzenledi, İsfahan'daki Hava Üssü Hedef Alındı
    07:27 İsrail İran'a Saldırı Düzenledi, İsfahan'daki Hava Üssü Hedef Alındı

    İsrail, İran'ın nükleer tesislerinin de bulunduğu İsfahan kentindeki bir hava üssüne saldırı düzenledi. İran kaynakları, bölgede üç patlama sesi duyulduğunu ve İran hava savunmasının bazı insansız hava araçlarını vurduğunu aktardı. İran'ın geçtiğimiz hafta İsrail'e düzenlediği hava saldırısının ardından İsrail'in karşılık vermesi bekleniyordu.

  • İran'ın İsfahan şehrine İsrail füzesi düştü
    07:22 İran'ın İsfahan şehrine İsrail füzesi düştü

    İran medyasında yer alan haberlere göre, İsfahan şehir merkezinde patlama sesleri duyuldu; birçok şehirde de uçuşlar askıya alındı. İran, Cumartesi günü İsrail’e yönelik füzeler ve insansız hava araçlarıyla (İHA) bir saldırı gerçekleştirmişti. Füze ve İHA’ların neredeyse tamamı ABD, İngiltere ve diğer müttefiklerinin desteğiyle İsrail hava savunma sistemleri tarafından engellendi. Bu saldırı, 1 Nisan’da Suriye’nin başkenti Şam’daki İran Konsolosluğu’na yönelik İsrail saldırısına misilleme niteliğindeydi. Şam’daki İsrail saldırısında üst düzey İranlı komutanlar öldürüldü. İsfahan eyaleti büyük bir hava üssüne, önemli bir füze üretim ve birkaç nükleer tesise ev sahipliği yapıyor.


Advertisement